0

12 april 2015

Posted by A_nnick. on 12 april 2015 in Brieven |

Dag ventie-myn !

Jij net in je bed en wij doodop.  Van het goeie leven, jawel.  We hadden het samen reuze naar onze zin tijdens ons weekje thuis.  Waarvoor dank.  Het zal je raar doen vrees ik, om morgen terug naar ’t Knuffelhuisje te gaan.  Maar wees gerust, Caroline & co zullen je er ongelooflijk goed ontvangen.  Ik weet nog goed dat je het vorig jaar maar niets vond om terug te gaan.  Waardoor je de eerste twee dagen wat mottig liep.  Benieuwd naar wat het nu zal geven.

Deze week was er alvast eentje om in te kaderen.  Jij, wij en je broer en zus trokken er voor twee dagen op uit naar d’Ardenn.  Ik kan echter geen enkel superlatief bedenken dat de lading dekt voor de tijd die we er samen doorgebracht hebben.  Foto’s dus. :)  Alhoewel ik er ook weer niet veel gemaakt heb.  Schaam op mij.

arthur & mama

kids @ glijbaan

Jouw dagen bestonden uit voetballenvoetballenvoetballen.  Vanaf het moment dat je Siem zag goochelen met de bal, riep je “Ajtuuj ook voetbal!”.  Waarop je met – naar voor jouw normen – reuzenpassen naar de bal toeliep en ‘m wegsjotte.  Toppertje !  Ojaa, je was ook alweer keigoed in het verleiden van andere mensen op de camping.  Zonder overdrijven ?  Ie-de-reeeeen ken je daar.  Je palmt ze zo in met je ontwapenende manier van “Hallo” zeggen, of met het gooien van een kushandje als je vertrekt.  En je mama?  Ja, die smelt eh.

Maar eerlijk ?  Je bent af en toe ook wel een beetje een aapekient.  Zo vond je het fijn om je boterham met confituur tegen de tafel te plakken.  Om daarna vol ongeduld op een reactie van mij te wachten.  Waarna je steevast begint te wenen.  Jah mollie, moeders zijn baas want sommige dingen kunnen nu eenmaal niet.  Zo gaat dat.  Maar hey, even goeie vrienden hoor.  En diene vaatdoek ?  Die is allang weer proper. :)

De niet-Ardennen-dagen vulden je broer en zus met plezier voor jou in.  Kleuren, buiten spelen, oud ijzer wegbrengen (met papa), koekjes bakken, speelpleinuitjes en bezoekjes aan vrienden.  ’t Was echt “wauw” !

Zoen,

je mama (die alvast wat kleur opdeed tijdens dit verlofje, jeeeeuuj !)

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.