0

17 augustus 2014

Posted by A_nnick. on 28 oktober 2014 in Brieven |

Dag mollie !

Feitje, ik had gezegd dat ik mezelf geen pleziertjes meer gun en dat ik alles op alles zet om te slagen in mijn eerste jaar, maar de babyborrel van je neefje Rune konden we toch niet aan ons voorbij laten gaan.  Je hebt er – samen met je nichtje Oona – toch wel weer de show gestolen.  En Rune, die genoot er intens van.  Als meneerke niet aan het slapen was.  Fijn hoor, om ‘m zo te zien.  Zo rustig, zo aan het genieten.  Een echte prachtbaby !  Nog eventjes wachten en dan kunnen jullie samen op zwier.  En houden nonkel Fré en ik jullie in de gaten.  Want als jullie beetje op ons lijken …  (Nee, ik vertel je lekker niet alles, nah !)

Zoen,

je mama

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.