0

24 februari 2015

Posted by A_nnick. on 25 februari 2015 in Brieven |

Dag keppe !

Je bent er me eentje hoor.  Je staat graag in de hoek.  Jahaaa, je leest het goed: je staat graag in de hoek.  Wat moet ik daar nu mee ??

Het ging zo.  Je wou niet op je verzorgkussen gaan liggen om je een verse pamper te laten aanmeten aangezien je volop met je duplo’s (en je broer) bezig was.  Na veel vijven en zessen kreeg ik je toch zo ver dat je even ging liggen.  Jap, even.  Om mij de tijd te geven om je volle pamper uit te doen en je poep proper te maken.  Daarna rolde je je ostentatief op in een bolletje en kon ik – met de beste wil van de wereld – geen verse pamper meer aandoen.  Mijn geduld is eindeloos (nee, niet waar, maar mijn geduld met jou is veel groter dan toen jij er nog niet was), maar raakt ook op.  Dus zei ik jou dat ik je in de hoek zou zetten.  Waarop jij heel enthousiast “jaaaaa” zei.  Zo gezegd, zo gedaan.  Je moest de hoek in, in de keuken.  Wat je blijkbaar heel amusant vond.  Ik liet je er een tweetal minuten staan en toen ik je daarna zei dat we een verse pamper wou aandoen, was ook dat geen probleem.  Mission accomplished ! :)

Maar het blijft raar dat je graag in de hoek staat…

Zoen,

je mama

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copyright © 2014-2019 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.