0

As we speak, deel 4

Posted by A_nnick. on 13 maart 2015 in As we speak |

Lang geleden dat ik dit rubriekje nog eens op jullie losgelaten heb.  Allejoppa !

Schrijven: doe ik binnenkort aan mijn taak van gezinspedagogiek.  Omdat die binnen een tweetal weken ingediend moet worden en op 30% van de punten staat.  Een reden te meer om het goed te doen, want 30% is niet niets.  Verder moet ik dringend mijn interviews voor ons project beginnen uitschrijven.  Ahja, nee, ‘k moet ze eerst afnemen.  Annick en tijd.  Het tekort aan tijd.  Nog altijd.  Jawel.

Eten: gisteren: noedels met zalm en prei.  Simpel en lekker.  Wat me er aan doet denken dat ik dit misschien wel eens meer moet doen.  Af en toe probeer ik wel een menu voor een week op te stellen, maar meer dan de helft van de tijd lukt het me toch niet.  Vanavond eet ik op restaurant.  Met vriendjes.  En mijn lief is oppasser van dienst, mannentijd dus ten huize Demedts.

Lezen: los van al het gestudeer, ben ik momenteel niet aan het lezen.  Waar gaan we dat schrijven?

TV: hmmm, veel verder dan het journaal raak ik eerlijk gezegd ook niet.  En “Thuis” natuurlijk.  Om mijn dag af te maken. :)

MuziHZM-Coverek: luisteren naar muziek doe ik godganse dagen.  Van ’s morgens tot ’s avonds.  Gaande van Studio 100-dingen – vrij logisch, lijkt me, met Arthur in huis – over Stubru tot Klara Continuo.  Dat laatste vooral tijdens het studeren.   Maar dit pareltje wil ik jullie niet onthouden.  In ’t West-Vlams, maar met de tekst die bij de link te vinden is, is ’t wel te begrijpen.  Ojaa, en neem er snel nog even de doos zakdoekjes bij.  Want of je nu veel of net niets van de koers afweet, de naam Frank Vandenbroucke laat vast en zeker wel een belletje rinkelen.  Deze ode bezorgt je ongetwijfeld kippenvel.  Wees dus stil, luister en geniet.

Blogs & co: heerlijk vind ik het, om telkens nieuwe blogs te ontdekken.  Hoe ik op sommige blogs beland ben, geen idee, maar af en toe stoot ik op echte pareltjes.  Wat me eraan doet denken dat ik hier beter eens mijn Link Love ! – pagina zou aanvullen.  Straks…

Shop ‘till you drop: zometeen duik ik het centrum van Gent in, vooral om wat info in te winnen over hoe het zit als ik mijn C4 effectief in handen heb, maar omdat ik altijd fijn is om het nuttige aan het aangename te koppelen, loop ik straks ook even door de winkelstraat.  Sinds kort verdragen die oren van mij terug juweeltjes, dus zou het wel kunnen zijn dat ik met het één of ander thuiskom.

Uitkijken naar: een ganse lijst met leuke dingetjes !  Zoals daar zijn:

– ons etentje van vanavond.  Lekker Wokkingen met vrienden, heerlijk !

– de openklasdag op 20.03.2015 van de school waar Arthur in september start.  Spannend !

– het optreden van Tystn op 28.03.2015.  Voor de muziek, jawel, maar zeker en vast ook om nog eens bij te kletsen met Lien.

– het optreden van Daan in de Vooruit op 25.04.2015.

Wat doen jullie zo allemaal ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.