10

As we speak; deel 6

Posted by A_nnick. on 4 september 2015 in As we speak |

2449332796

Lezen: doe ik om een doel van mijn DZP af te vinken, ik ben de twilight-saga aan het herlezen. :)

Eten: een zelfgekocht broodje dat ik zelf belegd heb.  Met gerookte zalm, mozzarella, flink wat peper en rucola.  Ojaaa, en de mozzarella liet ik even smelten.  Heerlijk.

Uitkijken naar: 12 september.  Omdat de lessen dan weer beginnen.  Gek, ik?  Misschien.  Ik ga graag naar de lessen en vind de opleiding ongelooflijk interessant.  Meer weten?  Hier moet je zijn. Da’s lang niet het enige waar ik tijdens dat weekend naar uitkijk.  Op vrijdagavond trekken we met de D-meisjes richting Amadeus.  Voor de lekkerste patatjes ever!  Ja, en ribbekes ook.  Maar vooral patatjes.  Yum.  De dertiende dan gaan we naar de Efteling.  ‘k Ben er nog nooit geweest, maar heb er al heel wat fijne dingen over gehoord.  Reuzebenieuwd!  Het weekend daarna staat er een date met Sandra en Ronny op het programma.  Als ik mij aan mijn touwtjespring hou.  Voorlopig zit ik nog goed.  Meer nog: supergoed, want onlangs sprong ik er 250 zonder te haperen.  Hashtag trots.

Doen: na het online zetten van deze blog staat er nog heel wat op het programma.  Kuisen, jak.  Maar niet vooraleer ik Arthurs blokken opgeruimd heb, het stof afgenomen heb en gestofzuigd heb.  Ook te doen: stressen voor de punten die straks online komen.  Normaalgezien vanaf een uur of zes.  Ik weet nog dat ze vorig jaar al om drie uur beschikbaar waren, dus denk ik binnen dit en een tweetal uur ook om het halfuur eens te gaan piepen.  De verwachtingen?  Dat ik familierecht volgend jaar wel zal moeten meenemen, dat ik geslaagd ben voor filosofie (liet de prof mij na het mondeling examen weten) en dat ik ook wel geslaagd zal zijn voor seksuele ethiek.  Bummer natuurlijk mocht blijken dat het niet zo zou zijn…

Muziek: dat ik toppezot ben van Daan, is geen geheim.  Dat “The Mess” hier momenteel heel erg luid door de boxen knalt, mag dus ook geen verrassing zijn.

TV: Thuis eh jong, Thuis.  Al sinds afgelopen maandag.  #teammarianne, trouwens. :)

Shop ‘till you drop: niexx, nada, noppes.

 

En jullie?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.