1

As we speak; deel 9

Posted by A_nnick. on 11 mei 2016 in As we speak |

banner as we speak

Geen #waanzinnigewoensdag vandaag, maar een kleinen uitleg over waarom het hier zo stil is de laatste tijd.  Zie verder bij “Schrijven”.  En voor de rest?  De gewone rubriekjes die je in mijn “As we speak”-rubriekje kunt verwachten.  Laat me commentsgewijs gerust weten waar jullie zoal mee bezig zijn.

Eten: gezond, gezonder, gezondst.  Met af en toe eens een uitspattingske. Zoals broodpudding.  Vers uit de oven.  Klaar om uit de vorm gehaald te worden en nog even af te koelen.

Lezen: verder dan pagina 132 in het boek De vrouw in de kooi van Jussi Adler-Olsen ben ik nog niet geraakt.  Dat de auteur mij in zijn verhaal helemaal meesleept, kan ik jullie al meegeven, meer dan dat nog niet.  Hoe het dan komt dat ik nog niet verder geraakt ben?  Iets met een uk en een zwembad.  Ook fijn. :)

Schrijven: ben ik momenteel volop mee bezig.  Niet alleen voor deze As we speak, maar ook voor mijn thesis.  Scriptie, Hollandse vriendjes van mij. :)  Stilaan heb ik het gevoel dat de tijd mij aan het inhalen is.  Als ik ‘m in eerste zit wil verdedigen, moet ik ‘m ten laatste op 01.06.2016 digitaal en op papier ingediend hebben.  Voor de moment ben ik aan het wachten op op- en aanmerkingen van mijn promotor, om dan de laatste rechte lijn in te gaan.  Fingers crossed!  Daarnaast moet ik mij ook dringend eens aan mijn eindverslag van mijn stage zetten. Ik kreeg gisteren van Karin (die mijn stage in de gezinsbegeleiding opvolgt) een heerlijk mailtje van Griet (die mijn mentor in het OKC was) onder mijn neus geduwd.  Niets dan lovende woorden.  En ok, één werkpuntje: dat ik mijn grenzen moet leren bewaken.  Correct: ik presteerde meer uren dan nodig en ik deed meer dan wat van mij gevraagd werd, maar dat categoriseer ik onder de noemer “vlijtig”. Ma bon, Griet heeft wel gelijk: ik ga mijn grenzen moeten leren bewaken.

Muziek: vaak.  Om niet te zeggen altijd.  Af en toe hoor ik zo’n liedje waarvan ik spontaan op de repeat-knop wil drukken.  Momenteel is het dit:

Lady Linn leerde ik kennen tijdens Dioniss 2008 (of 2009 – ik weet het echt niet meer) en was er heeeeelemaal weg van.  Dioniss doet trouwens dit jaar ook weer van gratis festivalleke.  Place to be?  Sint-Denijs-Westrem, op 29 en 30 juli.  Met een aperitiefje in onzen hof, op voorhand?  Je laat het maar weten.

TV: hetzelfde liedje als altijd.  Het journaal en Thuis.  Twee zekerheden op weekdagen.  Wel heb ik heel wat materiaal op de digicorder staan.  Benieuwd wanneer dat dat bekeken zal worden…

Nagenieten van: afgelopen weekend.  Heerlijkheidjes ten top!  De schrijfmomenten aan mijn thesis niet meegerekend.  We brachten het lange weekend door in Dardenn, in onze caravan.  Dat de buurtjes ook weer van de partij waren, was mooi meegenomen.  We genoten met volle teugen van de zon, het zwembad, het gezellig samen tafelen en de nodige chill-momentjes.  Dat het zondag moederdag was, is ook mij niet ontgaan.  Ukkie had een versje voorbereid en gaf mij een prachtig knutselwerkje.  Geen foto, nope.  Laters misschien.  Ook dat heerlijke lief van mij verraste mij met een presentje.  Twee combitickets voor Werchter.  Hij en ik.  Vier dagen.  Muziek, vriendjes, zon (ahjaaa, dat zal wel zeker) en rust.  Groot verlangen.

Ohjaaa, ik teer ook nog altijd op de heerlijke cocktailavond die eind april door de lieve mensen van Femma Beke georganiseerd werd.  Hoe ik daar terecht kwam?  Via Brenda, een oud-collegaatje van op Daphne.  Dankzij enkele andere Daphnelieverds werd het een ganse avond lachengierenbrullen.  En leerde ik heerlijke cocktails maken.  Benieuwd?  29 en 30 juli eh, in onzen hof. :)

Shop ‘till you drop: is er niet echt van gekomen.  Alleh, toch niet voor mij.  Arthur kreeg wel wat nieuwe korte broeken, hemdjes en een pulleke, maar daar bleef het bij.  En ook Tantan verwende hem vandaag met nog wat kleren.  Yesh!

Uitkijken naar: Werchter eh, bien sûr.  En ook naar het Gala van het Welzijn, waar netwerken met mensen en organisaties uit de sociale sectore centraal staat en we ondertussen een optredentje van Daan kunnen meepikken.  Winwin.  Zeker voor zo’n Daan-fan als ik.  Maar dat wist je waarschijnlijk al? :)

Tags:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.