1

random; #boostyourpositivity (2)

Posted by A_nnick. on 27 februari 2015 in Random |

Jupla, bijna aan het einde van de kortste maand van het jaar.  Bijna het einde dus van de #boostyourpositivity-challenge.  Ben je benieuwd naar wat andere bloggers deden of wat hun tip & tricks zijn?  Klik hier. :)

Dit las ik op de blog van Oontje: “… week 4 en die gaat over ‘destress‘. Save the best for last.”

Destress.  Jochei.  1000 tips.  Maar veel te weinig tijd om ze in de praktijk om te zetten.  Alhoewel we het er af en toe eens goed van pakken.  Neem nu een maand of zo geleden: toen lieten mijn lief en ik ons ukje een ganse zondag ravotten bij opa & oma boerderij en gingen wij ons te buiten aan een hele dag wellnessen.  Heerlijk !

Bad-Schuim

 

Nog meer destress ?  Mijn mannen die hun namiddagdutje doen terwijl ik het bad laat vollopen – met gigantisch veel schuim  en veel te warm water – om er daarna een uur (minimum) in te weken.  Met een goed boek natuurlijk.

Ook destress: gaan lopen vlak nadat ik van het werk kom.  Niet dat mijn conditie top is – nog niet – maar het gevoel dat ik heb na het lopen, is niet te evenaren.

Hard gehypet, maar bij mij helpt het om mijn hoofd leeg te maken: kleuren.  Samen met Arthur, maar wel elk op z’n eigen blad/boek.  :)

Hoe ontsnappen jullie even aan de ratrace ?

Tags:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copyright © 2014-2019 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.