5

random; over #boostyourhealthbe

Posted by A_nnick. on 2 februari 2016 in Random |

healthyDe mensjes die mij op instagram volgen, hebben al verschillende keren de hashtag boostyourhealthbe zien passeren.  Ik kreeg er al meermaals vragen over, vandaar dat ik het tijd vond om er hier eens wat meer over te vertellen.  Dus, kurjeuzeneuzen, hier komt ‘ie!

 

Boost your Health Be werd opgestart door Sarah die je hier en hier kan terugvinden, Sill – je vindt ze hier – en mezelf.  We volgen elkaar al een tijdje op Insta, en ik had het geluk om Sarah al eens in levende lijve te zien tijdens de Boost Your Positivity-campagne afgelopen najaar.  De tijd om echt met elkaar te praten, was te kort, maar dat doen we nog wel eens over, pinky promise!

De reden van het opstarten van deze hashtag, is niet moeilijk te achterhalen.  Zet drie dames die niet altijd even tevreden zijn met hun lijf, samen, en het idee van #boostyourhealthbe is geboren.

De bedoeling?  Een gezondere levensstijl, simple as that.  En daarmee willen we niet alleen focussen op het verliezen van gewicht, maar op een gezonde(re) levensstijl in het algemeen.  Een fit lichaam & een fit hoofd.  Eerlijk?  Dat verliezen van wat gewicht is ook van belang, want woensdag werd onlangs tot weegdag uitgeroepen.  Vanmorgen deelde ik mijn gewicht dus terug met mijn byh-vriendjes. :)

Naast het gebruik van de hashtag op insta, maakte ons aller Sarah ook een facebookgroep aan.  Een besloten groep weliswaar, maar je mag ons altijd joinen  als je daar zin in hebt.  Er zijn er al een paar die dit gedaan hebben en je kent het gezegde eh: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.  Komt dus gerust nekeer kijken. Heerlijk om een positief resultaat met gelijkgestemde zielen te kunnen delen.  Maar ook: fijn om een minder goed resultaat te kunnen delen, want ook dat kan.  Het virtuele schouderklopje en de motiverende woorden doen deugd, daarvan zijn we overtuigd.

Hoe zit het met jouw lijf?  Let jij wat op je voeding?  En wat doe je om jouw conditie op peil te houden?  En misschien het allerbelangrijkste: hoe gaat het daar in jouw hoofd?  Want ook dat is een niet te onderschatten item.  

Tags:

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2020 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.