3

random; over die man in de sauna

Posted by A_nnick. on 14 september 2016 in Random |

We zijn nogal van het type saunagangers, wij. Ik kreeg de smaak te pakken toen ik met een ondertussen-niet-meer-mijn-vriendje voor het eerst naar de sauna trok. Naar een privéwellness, zoals dat gezegd wordt. Waar ge niet gestoord wordt en twee uur kunt genieten van een sauna, een bubbelbad, een hammam, chillaxzetels en meer. Waar ge na die twee uur ook een rib uit uw lijf kwijt zijt. Want da’s duur, gast, duur!

sauna

Dus besloten mijn huidige lief en ik om ons vrijetijdsbudget niet enkel aan privéwelnessaangelegenheden te spenderen en eens te zien hoe het er in openbare welnesscentra aan toegaat. Ik kan het je alleen maar aanbevelen, die openbare wellnessfaciliteiten. Op nummer 1 staat bij ons De Veluwse Bron, zonder twijfel. Een aanrader, echt. Als ik je één tip mag geven? Trek er maar twee dagen voor uit, want op één dag raak je echt niet rond. (Tenzij je natuurlijk als een gek van sauna naar sauna en van stoombad naar opgietsessie sprint…)

En toch is er één moment geweest waarop ik mezelf zei dat ik nooistvanzijnlevenniemeer naar een openbare sauna zou gaan. Met dank aan die ene man.

Het liep tegen het einde van ons welnessavondje en mijn lief wou nog even in een sauna van 90°C. Ik zag een beetje tegen de warmte op en kroop dus maar in een iets minder warme cabine. Waar die man ook zat. Hij linksboven en ik rechtsonder. Je moet weten dat ik mijn bril niet aan had en bijgevolg dus op het eerste het beste bankje ga zitten. Kwestie van me niet onsterfelijk belachelijk te maken door van zo’n bank te tuimelen, kenjet… Nog geen drie minuten later hoor ik meneer nogal euh… seksueel getinte geluidjes produceren en op het moment dat ik hem aankijk, zie ik dat hij van piemelkentrek aan het doen is. Echt?! Ik keek snel weg, maar kon het niet laten om nog eens te kijken, om te zien of mijn ogen mij niet bedrogen. Waarop hij zich waarschijnlijk gesterkt voelde en fijntjes doorging. Totally in shock en ongelooflijk gedegouteerd ben ik de sauna uitgerend. Rechtstreeks naar die sauna waar mijn lief zat om het ‘m uitgelegd geprobeerd te krijgen. Resultaat: hij op zijn minst even gedegouteerd én woest. Tegen dat we aan de bewuste cabine aankwamen, was meneer natuurlijk al weg.

Waarom ik dit hier schrijf? Omdat dit nooistvanzijnlevennie gebeurd zou mogen zijn. Vrouwen zijn GEEN lustobjecten waar je je zomaar aan kunt vergapen. Laat staan dat je in hun bijzijn zomaar van piemelkentrek kunt gaan doen. En waarom ik dit nog schrijf? Omdat ik hoop dat – moest er jou ook iets gelijkaardigs overkomen – dat je dan wel durft reageren. En dat je niet – gelijk mij – wegvlucht, maar ‘m eens goe zijn vet geeft.

Tags: ,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.