5

random; over #FOTA15

Posted by A_nnick. on 25 augustus 2015 in Random |

fota15Uh?  #FOTA15?  Jap, #FOTA15.  Ofte de Flair Online Talent Award.  En die 15, correct, die staat voor het jaar.  Lijkt me duidelijk.

Wat het nu precies is?  Wel, een afvalrace waarbij Kelly Deriemaeker (jahaaa, zij van Tales from the Crib & schrijfster van het boek dat al ontelbaar veel ezelsoren telt), Joy Anna Thielemans en Frederik De Swaef op zoek gaan naar een online talentje.  Lees als: iemand die creatief uit de hoek kan komen met taal, met foto’s, met een YouTube-kanaal,…  Niet alleen de drie bovenstaande talentjes gaan op zoek naar creatievelingen op het www, maar ook de lezers van de Flair.  Jawel, jij.  En jij.  En jij ook.

En ik?  Ik was zo zot om mij in te schrijven.  Niet omdat ik mezelf als een “talentje” bestempel, want persoonlijk vind ik dat nogal verwaand klinken als je dat van jezelf zegt.  Maar als ik andere mensjes mag geloven, schrijf ik best wel leuke stukjes.  Onder het mom van we doen nekeer van yolo klikte ik deze morgen dus op “sturen”.  Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik bij de 20 geselecteerden raak.  Langs de andere kant: ik maak me ook geen illusies, want ik heb op tinternet al heel wat pareltjes mogen ontdekken.  Anyway, iets van wagen en maagd blijven…  Dat was het toch eh?  Moest het zo ver komen, dan reken ik wel op jouw stem.  In ruil voor driedikkezoenen.  Of voor een pint.  We zien wel.

 

Alle info vind je hier.

Tags:

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copyright © 2014-2019 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.