7

random; over het bol.com-event (deel 1)

Posted by A_nnick. on 3 maart 2016 in Random |

IMG_20160225_193045

Hoe het komt dat deze post je nu nog maar pas bereikt heeft, lieve lezer?  Ondergetekende had het zwaar zitten, afgelopen week.  Het begon eigenlijk al op de terugweg van het bol.com-event, toen ik met Evelien naar huis reed.  Ik hoorde mezelf steeds meer en meer nasaal spreken.  Ha-te-lijk!  Vrijdag werd het nog wat erger, wat ervoor zorgde dat ik zaterdag eigenlijk beter in mijn bed was blijven liggen. Mjah, schooldingen, je kent het wel.  Ik dus richting bushalte, trein, school,…   Om zaterdagavond compleet kapot terug thuis te komen. Zondag werd dus “noodgedwongen” een rustdag.  Waarna het maandag nog meer de verkeerde kant opging, waardoor ik (toch nog) een dokter opzocht.  Laaaang geleden dat ik zoveel medicatie in één keer in de apotheek ging ophalen…  Nuja, blijkbaar doen ze wel hun werk, want in de plaats van soep uit een brik, kon ik mijn gezinnetje gisterenavond toch alweer een zelfbereide maaltijd aanbieden.  Pas op, ik moet nog zuinig zijn op mijn energiepakketjes hoor, maar stilaan is er betering in zicht.  Gelukkig maar!

Bon, hier zat je eigenlijk niet op te wachten, denk ik?

Bol.com.  Online winkelen eh.  Laat dat nu net iets zijn waar dat gezin van ons niet echt aan meedoet.  Ok, ik kocht online ooit eens een salopette die ik ondertussen ontgroeid ben.  No need to explain, I guess.  Pas op, binnenkort kan ik ‘m wel weer aan hoor, want het gaat de goeie kant op met dat gewicht van mij.  (Da’s off topic.)  Eigenlijk klopt de vierde zin van deze alinea niet echt: ik kocht de salopette niet zelf, San kocht ‘m voor mij… :)

Sinds een tweetal weken durven we hier wel eens iets online te kopen: mijn lief bestelde onlangs onderdelen voor zaagtafel en een luchtontvochtiger en was dus online-bestel-bleutje af.  Zo’n halfuur geleden bestelde ik ook voor het eerst online bij bol.com.  Benieuwd naar wat het geworden is?  Dat kom je straks aan de weet.  Eerst wat meer over dat fijne event van afgelopen donderdag. :)

Bol.com gaat er prat op dat je bij hen voor zowat alles terecht kan.  Ze blijven dan ook constant aan hun assortiment sleutelen zodat ze iedereen op hun wenken kunnen blijven bedienen.  Sinds 24 februari werd er terug een hiaat in hun online winkel weggewerkt want vorige donderdag trakteerden ze mij en 11 andere bloggers op de lancering van hun baby- en kinderkledingwinkel èn hun trendy assortiment voor zwangere vrouwen.  Super om daar deel van uit te mogen maken!

Sinds de opening van de speciaalzaak Baby & Kind in 2012 is het totale assortiment uitgebreid tot meer dan 80.000 artikelen. Naast baby- en peuterkleding in de maten 38 (prematuur) t/m 116, wordt nu ook kinderkleding in de maten 128 t/m 176 en zwangerschapskleding toegevoegd. Hiermee biedt bol.com de grootste speciaalzaak Baby & Kind van België en Nederland aan.

Ze gaan niet over één nacht ijs, daar bij bol.com, neeheee.  Tijdens de bekendmaking van hun nieuwe assortiment trokken ze tegelijkertijd de lijn door naar wat volgens hen trending zou kunnen zijn komende zomer.  Ziehier.

trends bol.com

Je ziet van linksboven naar rechtsonder volgende trends:

Retro Resort: Net alsof er teruggegaan wordt naar de seventies met grafische printjes en een paar ‘felle’ uitschieters.  Roze, oranje, blauw… met hier en daar een fluo tintje.

Soft Focus: Deze zomer zien we veel kleding met mooie ‘vage’ kleuren: poederroze, soft mint en ijsblauw.

Super Nature: De planten-, dieren- en ananassenprints vliegen je deze zomer om de oren.  Een trend die zich ook doorzet in kinderkleding. Vooral voor de liefhebbers van groen een leuke trend!

Expressive: Opvallende fleurige zomerkleding met heel veel kleur, waar je echt vrolijk van wordt!

Meer weten?

De speciaalzaak Baby & Kind is te bekijken via: www.bol.com/babykind
De volledige collectie kinderkleding is te bekijken via: www.bol.com/kinderkleding
De volledige collectie zwangerschapskleding is te bekijken via: www.bol.com/zwangerschapskleding

Wat ik kocht?  Dat vertel ik toch nog lekker niet.  De volgende keer, beloofd.  Met een foto!  En wat Erika Van Tielen er te zoeken had?  Ook dat kom je in deel 2 te weten.  :)

Tags: , , ,

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2021 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.