3

random; over het kleine meisje in de grote stad

Posted by A_nnick. on 25 november 2014 in Random |

Ja, zo voelde ik mij.  Als een klein meisje in een grote stad.  Terwijl ik toch al een tijdje net naast de provinciehoofstad van Oost-Vlaanderen woon.  Maar Gent heeft – net zoals vele andere steden – nog lang niet al z’n geheimen prijsgegeven.  Vraag me niet hoe ik van A naar B raak en al zeker niet welke tram je daarvoor moet nemen.  Ik weet hoe ik aan het station raak, hiephoi.  En mijn lief weet waar je kan parkeren om de lekkerste spaghetti ever te gaan eten.  En ik weet waar je het ruimste assortiment aan bladmuziek kan vinden.  En mijn vrienden leggen mij uit waar we afspreken.  En als dat niet lukt, dan google ik het gewoon.  Ahja, want ik heb mijn telefoon terug.  (Ik voelde me een beetje ontarmd, zonder.)

Nele – ja, die hippe – en ik hadden een date vandaag.  Bij de kapper.  Kwestie van mijn DZP niet te verwaarlozen eh.  Met een lege maag naar de kapper gaan, is not done.  Vandaar dus ons bezoekje aan de – door Nele uitgekozen – hippe tent waar ze bagels in alle soorten hebben.  Bij Jackie’s bagelbar dus.  Wat een aanrader !

Het interieur is helemaal niet overweldigend (oef !), maar wel knap opgevat.  Aan de ene kant zie je klokken die verschillende tijdzones aangeven, terwijl je aan de andere kant kaders terugvindt met leuke teksten zoals “I’m sorry for what I said but I was hungry” (Nele, ge zy een apekiend !), “The only circle of trust you should have is a bagel”, …

Over de bagels zelf kan ik heel kort zijn.  Ze zijn ronduit verrukkelijk !  Keuze te over, zoals je kan zien op hun menu.

keuze te over !

Zotveel heerlijkheden !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nele koos voor de vegan-versie (geen foto, helaas), terwijl ik-die-nog-nooit-goed-heb-kunnen-kiezen, de breakie met roerie en spek nam, en daarnaast de venice.

Venice: pesto, mozzarella, prosciutto, basilicum, pijnboompitten, gegrilde paprika en tomaat

Venice: pesto, mozzarella, prosciutto, basilicum, pijnboompitten, gegrilde paprika en tomaat

Breakie: spek, roerei en cheddar (als ik me niet vergis)

Eén van de breakie-mogelijkheden: spek, roerei en cheddar (als ik me niet vergis) – overheerlijk !

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: je kan er ook cupcakes eten, maar dedie hier zat stampievol na twee overdreven goed belegde bagels.

Daarna was het tijd om naar de – alweer volgens Nele – beste kapper ever te trekken.  De Wakko-kapper.  De na-foto vind je hier binnenkort wel ergens terug.  En mij vind je zeker en vast nog eens bij deze kapper terug.  Weg kapotte stukjes haar.  Btw, never seen before maar ’t is ne droogknipkapper.  Hip !  (de reden hiervan moet je mij maar eens IRL vragen)

Weg véééél haar.  Btw, zoek de fout.

Weg véééél haar. Btw, zoek de fout.

 

 

 

 

 

 

 

Eindigen deden we in stijl:

10409027_10152879217513523_7102278317118936736_n

’n verwenkoffie voor lekkerbekken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: dit meisje vond ondertussen ook nog 4 boeken voor project en raakte zonder problemen met tram 1 van de Korenmarkt tot aan DB SDW om vandaaruit probleemloos naar huis te rijden.  Great job !

En dankjewel, lieve Nele !

(want af en toe eens aan jezelf denken is zooooo fijn !)

Tags:

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.