11

random; over Yana’s verjaardagsfeestje (en er valt iets te winnen!)

Posted by A_nnick. on 15 april 2016 in Random |

Dat deze post jullie vandaag pas bereikt, is te danken aan het vele schoolwerk.  En aan huishoudelijke taakjes, dat ook.  En aan op verlof gaan.  Naar de camping, jawel.  Bon, het zou daar niet over gaan.  Wel over Yana’s verjaardagsfeestje.  En ook weer niet.  Ons Yana werd gisteren 13, maar aangezien de paasvakantie (in België) alweer gekeerd is, deed ik op 7 april al van verrassingsfeestje.  Dat het een echte verrassing was, staat buiten kijf.  Haar vriendinnen hebben hun mond niet voorbijgepraat, yesh!  Dankjewel daarvoor, lieve Mette, Anna, Astrid en Liesl!

Voor de aankleding van ons huis en de tafel, mocht ik beroep doen op de feestboxen van Beaublue.  Voor wie er nog niet mee bekend is, gaat vlug zien op hun site.  Je vindt er letterlijk vanalles en nog wat om van jouw feest het meest fijne feest ever te maken!

impressies beaublue de wereld van arthur

Ik kreeg de verjaardagsbox ruim op tijd toegestuurd en het moet gezegd worden: het uitpakken was een plezier op zich!  Beaublue stelt verschillende “All-in-one”-boxen samen, die je zelf kan personaliseren. Het personaliseren van de uitnodigingen, menu’s, badges en muurposter is belachelijk eenvoudig.  Snel, gaat dat zien!

Ik mochteen Essential-box in ontvangst en ook jij kan er eentje winnen. Hiephoi!  Wat je daarvoor moet doen, lees je verder in deze post.

Over naar de box op zich dan.  Benieuwd naar wat er allemaal in terug te vinden was?  Dat was ik ook.  Een lijstje dus.

 • uitnodigingen, inclusief bijpassende enveloppes & afsluitstickers
 • decoratiestickers
 • placemats
 • menukaarten
 • servetten, 40 x 40 cm en 25 x 25 cm
 • tafelloper(s) in satijn of papier
 • ballonnen
 • tassels of slingers
 • een muurposter om aan de inkom te hangen
 • lint om de ballonnen en slingers op te hangen
 • en om af te sluiten nog wensblaadjes en wasspeldjes om een échte wensmuur te maken.

Niet niets, toch?  Dat alles werd mooi verpakt geleverd, met een persoonlijke boodschap.  Dat het met liefde verpakt was, sprak voor zich!

inhoud essential box beaublue de wereld van arthur

Beaublue is meer dan een webshop, onder andere dit maakt het surfen op hun webstek zo fijn.  Zo kan je er ondermeer tips & tricks voor verjaardags- en communiefeesten terugvinden, maar ook om ideetjes voor een trouwpartij ben je bij hen aan het goede adres.  En da’s nog niet alles, want ze geven er ook heel wat knutseltips.  Gratis ende voor niets.

Wat Yana van haar feestje vond?  Je kan het haar gerust zelf vragen, maar ik ben ervan overtuigd dat het FOEMP was.  Echt!  Vraag haar maar wat foemp wil zeggen. :)  Ze had het alvast heel hard naar haar zin met haar vriendinnen.  Foto’s zien?  Alweer: vragen aan Yana. Dertienjarigen vinden het immers niet zo fijn om overal te pas en te onpas op tinternet te verschijnen.  Waar ik het volledig mee eens ben, trouwens.  Maar alleh, toch ééntje dan.  Van de fotoshoot die we hielden.  De dames in kwestie gaven hier trouwens hun toestemming voor, vooraleer ik hier iemand op mijn dak krijg. ;)

yana 13 abbey road de wereld van arthur

En nu is het aan jou!  Wil jij jouw volgende feestje ook met zo’n Essential Box opsmukken?  Zeg mij in een comment hieronder voor wie jij wel eens een onvergetelijk feestje wil organiseren en van welke box je hiervoor gebruik zou willen maken en wie weet komt die box dan wel snel jouw richting uit?!  Wat je ook nog moet doen?  De facebookpagina van Beaublue liken of hen volgen op Insta. Of beiden, da’s nog beter. :)  It’s all up to you!  De winnaar wordt enkel op mijn facebookpagina bekendgemaakt en dat op vrijdag 22 april.  Van dit jaar, dat spreekt voor zich.  Meedoen kan tot en met donderdagnacht 21.04.2016, 00u00.  Volg jij mij trouwens al op facebook?

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Beaublue.  Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Tags: , , ,

11 Comments

 • Sofie schreef:

  OMG ik kan nooit kiezen
  op 3 juli is het hier mega feest :-)
  hoe moet ik daar nu ooit uit kiezen …
  euh dan ga ik voor de …. confettifun … denk ik ;-)

 • Annelore schreef:

  Ik wil op begin juli een “school’s out for summer feestje” voor de kinderen geven. wat zou daar beter bij passen dan de fluo&flashy? :-)

 • Kimberly schreef:

  Oh super! Ik word 30 op 4 juni de uitnodigingen zijn de deur al uit maar de versiering van Fluo en flashy zou ik wel kunnen gebruiken! Merci voor de tip ik ga zoiezo de website eens uitpluizen!

 • Sofie schreef:

  Wat leuk, een verrassingsfeestje voor de dochter! Daar zal ze van genoten hebben!
  Hier wordt het een verlaat feestje voor de dochter: jarig eind maart, maar met de examens, Pasen daar vlak na en dan nog de paasvakantie vonden we geen geschikt moment om met de vriendinnen te vieren. Wij wachten nu op warm en mooi weer en geven dan een ijs-smul-feest. De box met als thema Ijsjesfestijn Roze zou geweldig passen dus :-) En nu: fingers crossed!

 • Tine Vanhaevre schreef:

  Ooh de gummibeertjes box voor mijn knuffelbeertje zijn 2e verjaardag zou fantastisch zijn!

 • liese schreef:

  ons meme wordt deze zomer 99 jaar. Ze houdt wel van vogels dus het thema “vogels groen” vind ik alvast geweldig! Ik ben al fan van Beaubleu net zoals ik megasmartphoto-fan ben!

 • Lien schreef:

  O, zo tof! Die box met het raket-thema lijkt me super voor de verjaardag van mijn oudste, Lars. Hij wordt 5 in juni.
  Leuke thema’s zeg!

 • Astrid van der Laan schreef:

  Wat een mooie actie en wat een super mooie foto’s van de aankleding, onze zoon verwachten wij begin augustus en wij gaan dan een groot kraamfeest geven, wat zou de kinderwagen blauw Essential Box hier dan goed van pas komen!

  Hebben we niet alleen een mooie, lieve baby te showen maar zal de aankleding ook zeker de show gaan stelen!

 • Vera de wagter schreef:

  Wat een mooi initiatief zeg ! Ik had de Facebook van Beaublue al geliked maar uiteraard like ik nu ook jouw pagina ! Mijn pa wordt 70 jaar en we geven hem een verrassingsfeest met al zijn vrienden. Hij doet zoveel voor ons en na het overlijden van ons mama doet hij dit super goed, daarom zetten zijn 2 dochters hem eens in de bloemetjes. Een box Bordeaux chic is hier op zijn plaats. En dit kan een proefje zijn naar volgend jaar voor de communies want hij heeft veeel kleinkinderen hoor! Spannend !

 • Debbie schreef:

  Leuk! Ik ga voor de Taco Fiësta Essential Box! Binnenkort organiseer ik m’n housewarming party en aangezien de zomer in België het voorlopig nog laat afweten zou ik voor een zomers feestje binnenshuis gaan met cocktails en taco’s! Ik ben trouwens ook helemaal gek van cactussen…. dus mijn uitnodigingen zullen dan alvast een subtiele hint voor de genodigden zijn!! Ik volg jou op Facebook en vind Beaublue ook leuk op Facebook en volg hen op Instagram! :-)

 • Maria De Jaeger schreef:

  Op de valreep doe ik nog heel graag mee! Voor de verjaardagsparty van dochterlief kies ik voor de Feesvlaggetjes Essential Box in haar favoriete pastelkleuren! Beaublue is echt supertof, leuk dat ik het via jou leer kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.