0

random; zij en ik

Posted by A_nnick. on 11 december 2014 in Random |

Hebben een verleden samen.  In Tielt, waar we studeerden.  Toen we ’s avonds bij elkaar langsgingen en praatten.  En lachten.  En weenden.  Uuuuuren hebben we bij elkaar versleten.  Op kot, op café.  En toch liep het ergens grondig fout.  Vaak heb ik mezelf verweten waarom ik niet meer gedaan heb, waarom ik alles heb laten verwateren.  Misschien maakten we allebei dezelfde fout…

En plots stond ze daar terug.  Jaren later.  In Schaarbeek, waar we studeren.  Zij nu in het eerste jaar, ik ondertussen in het tweede.  Ik stond aan de grond genageld toen ik plots mijn naam hoorde.  Net nadat we de eerste les ethiek achter de kiezen hadden en ik de hele tijd gedacht had aan hoe het toen anders gegaan kon zijn.  En ik zag haar oogjes blinken en wist dat het goed zat.  Dat ze er stond.  Helemaal.  Oef.

Veel hebben we op dat moment niet bijgepraat wegens geen tijd.  Want ons project moest bijna binnen en we gingen er nog wat aan sleutelen.   En – I admit – ik was in de war.  Toeval?  Of het lot?  We wisselden snel onze mailadressen uit en ik beloofde om even snel iets van mij te laten horen.  Ondertussen zijn we nog altijd aan het mailen.  En aan het proberen om snel IRL af te spreken.  Drukke agenda’s, veel schoolwerk en vanallesennogwat steken daar momenteel nog een stokje voor.  Wat ik wel zeker weet, is dat het er wel eens van komt.  En dat het niet bij die ene keer zal blijven.

Want we moeten nog zoveel vertellen, we moeten nog zoveel verloren tijd goedmaken.

Ze zit in mijn hart.  Heel diep.  En ik hoop dat ze dat weet.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2020 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.