10

wat eten we vandaag; hamburgers

Posted by A_nnick. on 26 augustus 2015 in Wat eten we vandaag? |

hamburger - snel klaar

 

Lang geleden dat ik er eentje van deze rubriek op jullie losgelaten heb.  Alhoewel we hier toch ook iedere dag eten…

Morgen heb ik – zoals sommigen wel al weten – mijn laatste herexamen.  Familierecht.  Zucht tot de zevenentwintigste.  Anyway, ’t is niet allemaal blokken wat de klok slaat, er moet ook goed gegeten worden.  Lins, mijn schoonzusje die ook volop voor meer dan een 10 tijdens haar herexamens gaat, en ik besloten dus om deze middag een snelklaardingetje in elkaar te flansen.  Het was – al zeggen we het zelf – overheerlijk en klaar in no time!  Dubbele win, yesh !

Stap 1: naar de winkel rennen om:

* keizerbroodjes

* een hamburger naar keuze (in ons geval opteerden we voor een grillburger en een gemengde burger van varkens- en rundsgehakt)

* enkele sneetjes cheddar

* een tomaat

* rucola (in een zakje, voor het gemak)

* ketchup

 

Stap 2: doen !

* Bak het vlees en dep het overtollige vet er nadien af.  (Alles om die extra calorieën toch maar te vermijden…)

* Snij de tomaat in plakjes.

* Maak je burger.  Bij mij: broodje – ketchup – tomaat – kaas – vlees – kaas – sla – broodje.

* Attack !

 

Wat zijn jouw favoriete ingrediënten om tussen een broodje te gooien? 

 

En aan Lins: dankjewel voor het feit dat je me motiveerde door enkel en alleen maar in dezelfde ruimte te vertoeven, voor de gezamelijke pauzekes en voor het zorg dragen voor mijn adapter.  Ik lijk op mijn broer, aaarrgh !  En duustveel succes op 3 september !

Tags:

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.