11

wat eten we vandaag?

Posted by A_nnick. on 15 januari 2015 in Wat eten we vandaag? |

Wedden dat ik niet de enige ben met die vraag?  En dat er nog mensen zijn die zuchten en puffen en blazen als ze voor de zevenhonderdvijfendertigduizenddriehonderdzevenentachtigste keer die vraag horen?  En dat diezelfde mensen een wederhelft hebben die zegt dat het allemaal om het even is?  Als je jezelf hierin herkent: troost je, je bent niet alleen.

Vandaag is het weer van dat.  Met als kleine nuance dat manlief vanavond later thuis zal zijn, waardoor ik dus niet op hem moet wachten om te eten.  Maakt mijn keuze in wat ik zal klaarmaken al iets beperkter, want het moet herwarmbaar zijn.  Mijn bff’je en ik hebben het er op de bureau vaak over: “Wat eet jij vanavond?”  Zij: “Chipolata’s.  Dedie van gisteren.”  (Aangezien haar manlief gisterenavond zijn sandwiches van woensdagmiddag nog moest opeten.  Den duts.  Winkwink.)  Wij hebben die dinsdag gegeten, chipolata’s zijn dus niet aan de orde.

Wok it will be.  Met kip.  En nog wat wokgroenten.  En zo doe ik mezelf ondertussen een deftige wokpan cadeau.  Jupla, geregeld !

Zo zou het er moeten gaan uitzien.

kip-met-noedels

 

 

 

 

 

(Help me eraan te herinneren dat ik ook eens een foto post van hoe het er effectief uit zag… :))

Wat eten jullie vanavond?

 

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.