8

Zeven op Zondag (3)

Posted by A_nnick. on 3 november 2015 in Zeven op Zondag |

zevenopzondag

Wetime.  Het centrale woord deze vakantie.  Met de hashtag #alledagenzondag kan ik dus zonder problemen deze post op dinsdag laten verschijnen.  Les excuses sont faites pour s’en servir enal.

– Mijn hartje werd heel erg warm bij het lezen van alle mooie reacties die ik afgelopen week op deze post mocht ontvangen.  Dankjedankjedankje.

vakantie zappy ouders

Met een lach op mijn gezicht terugblikken op het voorbije groot verlof. En eindelijk een foto gevonden hebben die dienst kan doen op de site van Zappy Ouders, die binnen een tweetal weken gelanceerd wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Dat fietsers nog altijd zomaar van de weg gemaaid worden.  Dat de veroorzaker gewoonweg wegrijdt en iedereen aan zijn lot overlaat.  Dat het één week of langer duurt vooraleer hij zich bij de politie aangeeft. Dat blijkt dat de man op een maand of vier tijd drie keer veroordeeld geweest is.  Dat hij zelfs nooit zijn definitief rijbewijs gehaald heeft. Dat er zoveel mensen verder moeten zonder Merel, zonder dat meisje dat nog een heel leven voor zich had.  Triest.  Intriest.

– Dat ik een vriendin van mij deze week op haar tenen getrapt heb met een facebookpost.  Mijn oprechte excuses, lieve Sarah, ik interpreteerde het woord foodie blijkbaar verkeerd.  Ook aan alle andere mensen die ik er eventueel mee geschoffeerd heb: sorry.

– Arthur “mama” horen zeggen. Op om het even welke manier.  Met voorsprong het allermooiste wat iemand me ooit gezegd heeft.

– Tranen.  En warme herinneringen aan de wielrenner.  En aan de persoon.

– Dat het K3 zoekt K3-avontuur toch wel heel veel mensen blijkt te beroeren.  Het leeft precies wel bij heel wat mensen.  Ik kwam nog niemand tegen die er nog niets over gezien/gehoord/gelezen heeft.  Ook ik heb mijn favorietjes.  Twee althans: Marthe en Klaasje.  Graag zou ik er of Hanne of Jindra aan toevoegen.  Eerlijk?  Jindra lag me niet zo in het begin, maar je wordt deels gemaakt door TV.  Waar ik – en vele anderen – niet omheen kunnen, is het feit dat Jindra èn kan zingen èn kan dansen.  Of haar persoontje hetgeen is wat er op TV en in andere media van gemaakt werd, daar spreek ik me niet over uit.  Hanne mag het ook worden, alhoewel zij qua zang nog wat bij te benen heeft op mijn favorietjes.  Stemmen zijn maakbaar, dus ook dat kan goed komen.

Kijk jij vrijdag ook naar de finale?  En naar wie gaat jouw voorkeur uit?

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.