3

random; 5 dingen die niemand weet

Posted by A_nnick. on 29 maart 2015 in Random |

TopSecretDat ik ooit fruitsap gegeven heb aan de plant van iemand op wie ik heel erg boos op was.

Dat ik nog nooit Arthurs (teen)nagels geknipt heb.  Niet dat ik een fobie heb voor nagels, maar ik durf het niet zo goed.  Taakje subtiel doorgeschoven naar mijn lief dus.

Dat ik – vooraleer ik naar het toilet ga – altijd controleer hoe de wc-rol op de wc-rolhouder zit.  Zit die niet zoals het hoort, dan moet ik die eerst omdraaien.  Gelijkgestemde zielen, meld jullie !

Dat ik verschrikkelijk lui kan zijn.  Vaak heb ik het idee dat iedereen denkt dat ik constant met vanalles bezig ben.  Wel, dat ik niet zo.  Ok, ik doe vanalles en ik heb soms moeite om dat vanalles in te plannen, maar ik kan heel hard genieten van niets doen.  Maar dan ook echt niets eh.  Ik kan echt è luze treeze zijn.  Dan sta ik op en loop zit ik de ganse dag in mijn pyjama , ik doe geen afwas, ik ga niet naar de garage om een was te laten draaien, ik doe enkel van eten en van tv-kijken.  Ojaa, ik maak ’s avonds wel eten klaar.  Belangrijke dingen, weet je wel.

Dat mijn emokip-gehalte sinds ik mama geworden ben, ongekende hoogtes bereikt.  Zo zat ik deze middag – van puur contentement – met tranen in mijn ogen omdat Vettel zijn eerste grote prijs bij Ferrari gewonnen heeft.  En het werd er niet beter op toen ik de teambaas van Ferrari ongelooflijk enthousiast zag meezingen met het Italiaanse volkslied.  Op zo’n momenten maakt mijn hart een extra sprongetje, gewoon omdat dingen zo gigantisch schoon kunnen zijn.  Ook Arthur is een kei in het “kom-we-laten-mama-eki-blèten-spelletje”: door spontaan zijn armen rond mijn nek te slaan of door mij zomaar een zoen te komen geven.  Onversneden geluk, onze uk.

Nu we toch bezig zijn; wat weet niemand van jou?

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2021 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.