0

Blijmakers 05.2020

Posted by A_nnick. on 31 mei 2020 in Blijmakers |

Ik heb het altijd een heerlijk rubriekje gevonden. Niet dat er hier al veel geschreven staan, maar bon, het is wat het is. Niet?

Mijn blijmakers van mei?

– Met stip op 1: mijn blog die het terug doet. Echt. Zo zo zoooo blij mee!

– De ontdekking van het crossbos in Dikkelvenne.

– De vele fietsritjes die we in tijden van corona al ondernomen hebben.

– De loopmamaatjes terugzien. Zo! Ontzettend! Hard! Deugd van gehad.

– Mijn schoenen die nog altijd niet stuk zijn. Meestal kan ze ik na een drietal maand in de vuilbak kegelen, maar deze blijven meegaan. Hoera!

– IF (intermittent Fasting) die zijn vruchten afwerpt. Lees: – 5 kg in ongeveer 2 maand. Die cijfers op de weegschaal zijn fijn om te zien, maar nog fijner? Het gevoel dat ik geen opgeknoopte salami meer ben. IF, het is een blogje waard. Maareuh, no pressure. :)

– Mijn metekiennie terugzien. Wat! Is! Dat! Kind! Gegroeid! Idem met haar broer. Heerlijk om hen in onze bubbel te hebben.

– Mijn schoonzusje die mij komt verrassen met een heerlijk verwenpakket. Ze is de beste. <3

– De vele leuke reacties van de kinderbegeleiders op de thuiswerkopdrachten die ik voor hen verzon. Aangezien er heel wat minder kinderen in de kribbes waren en we de begeleiders zinvol aan het werk wilden laten, werkte ik verschillende opdrachten uit. Fair is fair: de overige leden van de pedagogische denktank verdienen zeker en vast ook een pluim voor hun constructieve feedback. Met zo’n mensen mogen samenwerken? Daar kan ik alleen maar mijn pollekes voor kussen. Ahja, kussen mag niet. Hashtag coronadinges.

– Arthur die mij spontaan een zelfgemaakte koffie komt brengen.

– Diezelfde Arthur die ongevraagd de tafel afruimt en de vaatwas inlaadt. En daarna vraagt wat zijn beloning is. :)

– Juf Kim die zo ontzettend hard haar best gedaan heeft om haar Grote Beren via het digitaal klaslokaal te ondersteunen en hen op deze manier heel wat nieuwe leerstof bijbracht. We hebben sinds kort een sprekende klok in huis. Zeven jaar, ogen om in te verdrinken en ongelooflijk schattig stoer.

– Een Scheldeloopke doen en zien dat er u een coureur voorbijsteekt met als opschrift VDB forever op zijn shirt. Iets voelen pinkelen in uw linkeroog.

– De terugkeer naar Dardenn. Ons plekje. Thuiskomen.

– Ture en M. (zijn campingvriendje) de draad terug zien opnemen als was het geleden van vorige week dat ze elkaar gezien hadden.

– Aperitieven met de ouders van M. Mensen naar mijn hart.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.