0

Zeven op zondag (8)

Posted by A_nnick. on 23 mei 2020 in Zeven op Zondag |

Mijn lief man en ik zijn vandaag drie jaar getrouwd. Drie jaar al. Ojoooo. Enerzijds lijkt het al een eeuwigheid geleden en anderzijds staat het in mijn geheugen gegrift alsof het gisteren was. Heerlijke herinneringen!

Mijn metekiennie. Alleen maar liefde voor dat niet-meer-zo-kleine hummeltje.

Bernie Ecclestone zou het naar verluidt fijn vinden mochten Vettel en Hamilton binnenkort in hetzelfde team terechtkomen. “Ze kunnen een droomteam vormen.” Zijn woorden, niet de mijne. Bon, natuurlijk heeft Bernie er veel meer kaas van gegeten dan ik, maar euh, Vettel en Hamilton in hetzelfde team? Ik heb daar zo mijn bedenkingen bij. Het doet mij een beetje (veel) denken aan Senna en Prost vroeger. Zouden Vettel en Hamilton er dan ook in slagen om elkaar van de baan te rijden? To be continued, da’s zeker.

De ontdekking van het crossbos. Echt. Sinds de lockdownlight of hoe ze het ook mogen noemen, zijn Arthur en ik er regelmatig op uitgetrokken. Hij fietst ook steeds verder en verder, wat maakt dat we samen heelder tochten kunnen ondernemen. Fietstochten van meer dan 20 km zijn hier al lang geen uitzondering meer. Enige tijd geleden ontdekten we een bos, waarin we naar hartenlust konden crossen: heuveltjes, heuse bergen, kuilen, takken om over te springen, name it, je vindt het er allemaal. De daaropvolgende fietstochten vonden we dat bos maar niet terug. Gevoel voor oriëntatie, anyone? Maar zie, ondertussen fietsen we er blindelings naartoe en crossen we dat het een lieve lust is.

Oud maar goud. Zenmomentje for the win.

Turks afbakbrood van de Colruyt. Ik ontdekte het pas toen ik voor mijn schoonouders de wekelijkse boodschappen begon te doen. Het stond op hun boodschappenlijstje en ik besloot om het ook eens mee te nemen. Winnertje, ten huize Demedts. Met dabei gemixte avocado met Griekse yoghurt en een schelleke gerookte zalm. To die for.

Zondag is sinds kort de dag waarop ik duurloopjes inplan. Tijdens de atletiektrainingen van Arthur (die sinds begin deze week hervat zijn), kom ik er niet toe om langere afstanden te lopen, aangezien zijn training niet superlang duurt. Duurloopjes op zondag dan maar. Zoals zonet: 16 km in iets meer dan 2 uur. Met een gemiddelde hartslag die onder de 160 bpm bleef. Mission accomplished! Ik heb daar echt wel nood aan, aan zo van die me-time-momentjes waarin ik mijn hoofd helemaal leeg kan maken. Vriendjes worden op Strava?

Q: Wat is jouw uitlaatklep?

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.