Samenwerken?

Dat kan.  Graag zelfs.

Dankjewel trouwens, lieve lezer, dat je de tijd neemt om hier even te komen piepen.

Zakelijke voorstellen zie ik graag verschijnen in mijn mailbox.  Je kan me me altijd vrijblijvend contacteren via annick[at]dewereldvanarthur[punt]be.

samenwerken

Wat ik zelf zoal in gedachten heb?

(PERS)EVENTS/PERSBERICHTEN

Het is altijd fijn om uitgenodigd te worden op (pers)events of om persberichten te ontvangen.  Het hier al dan niet op ingaan zal te maken hebben met het feit of ik het thema ervan aan mijn blog kan koppelen.  Als je er mijn blog op naleest, zou het je moeten opvallen dat er vooral  rond het moederschap geschreven wordt, rond opvoeding en dat dit alles aangevuld wordt met persoonlijke vertelsels.  Ik maak dus graag een gaatje in mijn agenda vrij om op jouw event aanwezig te zijn.  Arthur vindt het trouwens ook heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken.  Zijn voorwaarde?  Dat het peuter/kleuterproof is.

REVIEWS

Ook hier geldt wat hierboven staat.  Je zal op deze blog dus geen reviews over klophamers en boormachines terugvinden wegens 1) het geklungel van de auteur van deze blog en 2) omdat mijn lezers hier niet echt op zitten te wachten.  Geriefjes die moeder-kind-gerelateerd zijn, komen hier dan weer wel in aanmerking.

WINACTIES

Ik werkte onder andere al samen met Jekino en Beaublue.be.  Natuurlijk wil ik ook graag jouw organisatie/bedrijf eens in de spotlights zetten.

GASTBLOGS

Denk je dat jouw artikel hier een prominent plaatsje verdient?  Laat het me weten en we bekijken samen wat er mogelijk is.  Of werken we in de omgekeerde richting en kan ik jou artikels aanleveren?  Ook goed, je zegt het maar.

Benieuwd naar mijn MEDIAKITEasy-peasy, mailen is de boodschap en zoeeffff… je hebt ‘m!

________________________________________________________

Ik ben gastblogger bij www.zitdazo.be, waar hulp geboden wordt bij het opvoeden van kinderen.

Tot voor kort kon je regelmatig een blog van mijn hand op www.zappyouders.be terugvinden.  Waarom nu niet meer?  Te druk en te weinig tijd om mij hier nog op te focussen.  Maar toch, Katja?  Bedankt voor de kans die je me bood!  Zoek je naar wat ik schreef?  Net zo gemakkelijk als koffie zetten met een senseomachine: doorklikken op “Blog” en dan even door de verschillende bloggers scrollen tot je mij vindt.

Op www.eerlijk-speelgoed.nl vind je tweewekelijks schrijfsels van mij. En van andere bloggers. Gaat dat zien!

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.