26

Omdat het kinderboekendag is… en er valt iets te winnen

Posted by A_nnick. on 18 maart 2017 in Arthur tipt, Getest |

Onzen Arthur is gelijk een sponske. Zijn woordenschat groeit zienderogen en hij neemt vanalles op. Jahaaa, zowel positief als negatief. Af en toe moeten we grote broer en zus dus even wijzen op het feit dat ze er niet zomaar allerlei woorden uitflappen.

Lezen? Een must!

Vanzelfsprekend leren kinderen heel wat woorden door voorgelezen te worden. Ten huize Demedts wordt er heel wat gelezen. In eerste instantie door mij, alhoewel ik steeds meer het gevoel krijg dat ik steeds minder aan lezen toekom. Treinen naar het werk en ondertussen een boek kunnen verslinden, dat zou nogal eens iets zijn! Tot op heden wordt er hier echter gewoon in de zetel gelezen.

Arthur kan het ook wel hoor. Zo wat rommelen in zijn boekenbak om dan in de zetel te kruipen met een boek op schoot. Maar waar hij het meest van houdt, is van voorlezen. In bed. Het is hier dus al even een ritueeltje om voor het slapengaan een boekje te lezen. Of overdag, als hij het even wat rustiger aan wil doen.

mijn eigen boekje 2

Kinderboekendag

18 maart 2017 werd uitgeroepen tot kinderboekendag. Waddisda?, hoor ik je vragen. ’t Is gewoon een dag waarop kinderboeken centraal staan. De dag werd in het leven geroepen door onder andere Siska Goeminne en Stefan Boonen. Die laatste is trouwens de auteur van de “Opa-boeken”, die ook in Turies boekenbak zitten. We hebben de man in kwestie trouwens in levende lijve ontmoet, ergens eind januari. Doet me eraan denken dat ik eigenlijk ook daar nog eens over zou moeten bloggen…

Mijn eigen boekje

Toen ik de kans kreeg om voor Arthur een gepersonaliseerd boekje te  laten maken, heb ik geen moment getwijfeld. En het moet gezegd: de boekjes van Mijn Eigen Boekje lezen vlot weg en Arthur is er (nog steeds) stekezot van.

Niet alleen lezen de boekjes heel vlot, ook het bestelproces is easypeasy. Je kiest voor wie je een boekje wil maken, geeft aan of het een jongen of een meisje is, kiest een verhaal, personaliseert het verhaal en plaatst je bestelling.

Mogelijkheden zat!

Bij Mijn Eigen Boekje kan je kiezen uit zes verschillende verhaaltjes. Voor Arthur koos ik voor “Arthur is jarig” en kreeg ik er ook nog eens “Arthur en het Sinterklaasmysterie” bovenop. Hij is helemaal tuk op het eerste, want herkent er zichzelf heel hard in: het mannetje in het boek heeft ook blonde haren en is ook net vier jaar geworden. Heerlijk!

mijn eigen boekje 1

Daarnaast kan je ook nog kiezen voor “Arthur de superheld”, “Arthur in Animatopia”, “Arthur in de dierentuin” en “Arthur in gekke kleren”.

Win!

Wil jij ook graag een gepersonaliseerd boekje voor jouw uk ontvangen? Laat in de comments hieronder even na wat jullie favoriete kinderboek is en misschien word jij wel één van de twee gelukkigen? De te winnen code is geldig voor het bestellen van 1 boekje, inclusief de verzendkosten binnen België en Nederland. Meedoen kan tot en met volgende week zondag (26.03.2017) middernacht. In de week die volgt, worden de winnaars via de facebookpagina van deze site bekendgemaakt. Niet getreurd hoor, als je niet won, want via deze code (ARTHUR2016MEB) krijg je nog tot en met eind mei 15% korting. Mooi, toch?

 

Tags: , , , ,

26 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2020 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.