0

Zeven op zondag (10)

Posted by A_nnick. on 21 juni 2020 in Zeven op Zondag |

Ik ben terug krukloos, hoeraaaaa! Mijn linkervoet deed een tijdje geleden wat net niet moet, waardoor er plots een giga-ei verscheen. Na wat heen-en-weer-getsjool op spoed gaven ze mij het verdict mee: ferm verrekte ligamenten. Krukken zijn een tweetal weken mijn beste vrienden geweest, maar zie, sinds woensdag probeer ik het weer zonder. Het ei is nog niet helemaal verdwenen, maar het gaat. Haha, gaat. :)

Voor wie aan IF doet (jap, die blog moet nog geschreven worden :)), raadde mijn vriendinne (die ondertussen ook in blogland aanwezig is) deze aan: Simple. Te downloaden in zowel de App Store als in Google Play. Wel in’t Engels, waardoor ik eerst even twijfelde. Maar jongens, ik heb me dit zo nog niet beklaagd! Info allerhande en vooral: duidelijke statistiekjes. Wat moet een mens nog meer hebben?

Gisteren stapte ik voor het eerst de fitness binnen. Begin maart ging ik er eens langs om een abonnement te fiksen en vlak daarna ging zowat alles en iedereen in lockdown, wat maakte dat ook daar de deuren gesloten bleven. Stressjes waren deze middag mijn deel, maar eerlijk? Dat was voor niets nodig. Ik fietste goed een uur (een uur en vijf minuten om precies te zijn) en in die tijd trapte ik iets meer dan 28 kilometer bij elkaar. Goed voor zo’n 451 calorieën en 1573 hoogtemeters. Daarnaast bracht mijn lief mij de eerste beginselen van wat been- en buikspieroefeningen bij. Als je mij morgen dus ergens kreupel tegenkomt, dan kan dat zowel aan mijn voet als aan dit fitnessavontuur liggen.

Hastn, hoe schoon is dit? Met dank aan Shazam, want ik kon er *schaamtelijk* niet meer opkomen dat dit pareltje door Fleetwood Mac gecreëerd werd.
Op Youtube kan je trouwens ook de “loop” terugvinden. 1 uur ononderbroken Albatross, mijn hart.

Arthur sliep – voor zijn doen – heel lang gisterenmorgen. Tegen een uur of acht waren we beneden. Enige tijd geleden gooide ik al enkele principes het raam uit, wat gisteren dus resulteerde in filmpjes mogen kijken op de computer. Deels omdat hij dat heel erg leuk vindt, maar ook omdat ik wou kijken naar een docu die ik opgenomen had. Lang leve de digicorder! Ik ben nog lang niet door het eerste deel heen, maar mocht je toevallig interesse hebben in de muzikale revolutie die zich eind de jaren 60 in LA afspeelde, dan kan ik je “Laurel Canyon” warm aanbevelen. The Byrds, The Turtles, Love, Frank Zappa, The Doors, … ze komen één voor één langs. Hier moet je zijn om het te herbekijken. En vooral niet vergeten om uwen digicorder deel twee te laten opnemen, volgende week donderdag. Tis op Canvas te doen, fyi.

Dat kind van ons. Smelten. Keer op keer op keer.
Wat wordt hij groot. En grappig!

Werchter gaat dit jaar niet door. Shocked by the news? Dan leefde je afgelopen maanden waarschijnlijk onder een steen. Niets mis mee, maar je mist wel wat op die manier. Maar hey, het is niet omdat het festival niet doorgaat, dat we geen AWW* op poten kunnen zetten. Binnen dit en 13 nachten doen we dus van alternatiefje en zijn de Werchtervrienden een weekendje in de Lommelse bossen terug te vinden. Nu. Al. Zin. In!

*AWW = Alternatief WerchterWeekend

Q: Is er bij jou ook teen en tander gecanceld omwille van Covid-19? Welk alternatiefje voorzie je?

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.