0

10 juni 2014

Posted by A_nnick. on 27 oktober 2014 in Brieven |

Dag mollie !

Vandaag hoorden we van Julie dat er windpokken op til zijn in de kribbe.  Er zijn al wat kindjes naar huis moeten gaan en de kans is dus groot dat jij het ook zal krijgen.  En zucht, het is nog maar drie weken tot je doopfeest.  Fingers crossed dat het tegen voorbij zal zijn of (maar die kans is minder klein) dat je ze niet krijgt.  We zien wel.

Over je doop en doopfeest gesproken.  Alles gaat door in Afsnee op 06 juli 2014.  Jawel, zes juli, de dag waarop mijn omaatje jarig geweest zou zijn.  En wat zou ze trots geweest zijn op jou, als ze jou zag.  Ik ben er alvast van overtuigd dat ze zorgt voor een zonovergoten dag !

Eigenlijk is het niet enkel jouw feest, maar ook dat van Yana.  Aangezien Yana op de dag van haar vormsel bij haar mama was, heeft ze bij ons nog geen feest gehad.  Dus feesten we dubbel zo hard op 6 juli.  Voor jou en voor je zus.  Mama heeft bijna alles geregeld: de doopviering is af, de taarten zijn besteld en morgen gaan we de doopkaars kiezen.  En ojaaa, de verrassing is ook geregeld.  Wat het precies zal worden, zeg ik nog lekker niet, want Yana leest je brieven ook soms.  (Hah, spannend eh pop !?)

Zoen,

je mama

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.