4

14 februari 2016

Posted by A_nnick. on 15 februari 2016 in Brieven |

verjaardag binnenspeeltuin

Vandaag was voor mij een echte topdag.  Waarom?  Niet alleen omdat het vandaag hartjesdag was, maar in de eerste plaats omdat het mijn verjaardag was.  Heel wat mensen kwamen naar de indoorspeeltuin afgezakt om samen met mij feest te vieren.  Speechen deed ik deze morgen tijdens het ontbijt niet, maar ik wil jullie wel allemaal dankjewel zeggen.  Bij deze.

Lieve Simon, Lieve Yana, dankjewel om al drie jaar zo’n lieve broer en zus te zijn en zo goed voor mij te zorgen.  Dankjewel om mij al drie jaar met jullie zotte kuren aan het lachen te brengen en om mijn tranen te drogen.  Dankjewel om samen met mij te knutselen en om samen de boel op stelten te zetten.  Ik kan me geen betere broer en zus wensen. Jullie zijn zo!  *steekt beide duimen recht omhoog*

Lieve metie Ingrid, lieve noenkel Dave, lieve Oona en Nori, we zien elkaar eigenlijk te weinig, maar weet dat ik jullie in mijn hartje draag. Ik vraag mijn mama regelmatig wanneer we Oona nog eens zien.  Het was dan ook heel fijn om jullie vandaag nog eens plat te kunnen knuffelen. Tot gauw?

Lieve noenkel Fre, lieve tantie Lins en lief Runeke, wat was het heerlijk om met jullie te kunnen ravotten.  Dankjewel noenkel Fre om zo’n zotte kuren uit te halen, om mij te laten gierengillenbrullen en om mij toppezot te maken.  Dankjewel tantie Lins om altijd zo liefdevol met mij om te gaan.  Ik zie jullie graag!  Btw, vrijdag staat al in het rood op de kalender, ik kijk samen met mama en papa heel hard uit naar aankomend logeerpartijtje!  De pyjama die ik van jullie kreeg, zit me trouwens als gegoten.  Ik stuur je snel een foto, beloofd!

Lieve oma en opa boerderij, ik vond het jammer dat ik deze ochtend niet met jullie auto naar de speeltuin kon gaan.  Maar hey, in de andere auto was het ook wel leuk hoor.  Dankjewel voor het cadeautje dat jullie me gaven, ik ga er iets heel leuks mee doen, denk ik. :) Misschien neem ik wel de trein om nog eens een dagje op de boerderij door te brengen? Dankjewel voor de vele welgemeende kusjes, aaikes over mijn bol en knuffels.  Jullie zijn de beste!

Lieve metie Anneke en peter Bruno, toppertjes hoor, jullie twee!  Heel erg fijn om te weten dat jullie graag tijd vrijmaken om naar mijn feestje te komen.  Ik voel me bij jullie altijd heel geliefd en geborgen, dankjewel!

Lieve tantie San, zie ik je snel terug voor nog eens zo’n dikke, welgemeende en oprechte knuffel?  Je mag er om het even wanneer één (of meerdere) komen halen, je weet ons huisje wel wonen eh? :) Bij mijn mama trouwens ook, ze vroeg me je te zeggen dat ze jou heel diep in haar hartje heeft zitten.  #liefdeliefde

Lieve Peet, Es en Mell, wat een weekendje was me dat zeg!? Dankjewel voor de mooie tijd die we samen doorgebracht hebben en voor het feit dat jullie met mij omgaan alsof ik jullie eigen zoon ben.  Heel!  Erg!  Lief! Doen we gauw nog eens over?  Doei! :)

Lieve Tantan, Joost, Lukas, Marieke en Viktor, dankjewel om vandaag met mij te ravotten, ik had de tijd van mijn leven, daar in de speeltuin. Jullie ook, hoop ik?  De auto’s die jullie me gaven, zijn trouwens echte koerse-auto’s.  En botse-auto’s, dat ook, ja.

Lieve papa, lieve mama, ik kan jullie bedanken voor duizend-en-één dingen.  Merci.  Voor alles.  Ik hou van jullie.  Tot aan de maan en van die dingen, je weet wel.

Heel veel liefs,

jullie Arthur.

Tags: ,

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.