1

16 februari 2015

Posted by A_nnick. on 16 februari 2015 in Brieven |

 

turie 2 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee jaar, kleine vent !  Twee jaar !  Correct, twee jaar en twee dagen, je hebt gelijk.  Zelf ben je je er niet echt van bewust dat het een speciale dag is, want als ik je vraag wie er jarig is, is je antwoord steevast “mamaaaa”.  En je hebt gelijk, ik voel me ook een beetje jarig. :)  Maar vooral apetrots op zo’n flinke pagadder als jij.

Eerlijk ?  Zaterdag hebben we niet echt gefeest, want ik had nog een lesdag voor de boeg.  Jij en papa beleefden wel een superleuke tijd: bouwen met je duplo’s, een wandeling naar de bakker en nog veel meer.

Zondag hielden we een echte “hiephoi-Arthur-is-jarig”-dag.  Lekker aperitieven bij metie Ingrid & noenkel Dave, spelen met Oona en ravotten met Nori.  En om er – heel enthousiast – het cadeaupapier van je cadeau te halen en er een heuse duplo-boerderij te ontdekken.  Uren speelplezier verzekerd !  Om daarna richting opa & oma boerderij te trekken om er onze voetjes onder tafel te steken.  En kalfjes te gaan bekijken.  Waar je heel erg hard van genoten hebt.

Maar ook vrijdag werd er al goed gevierd.  In de kribbe.  Ik had me voorgenomen om een kweetniejoecoole taart in elkaar te flansen.  Resultaat?  Een toren van cakepops (zonder stokjes) met vanille- en chocoladesmaak.  Dat het gesmaakt heeft, hoeft geen betoog, want ik kreeg een lege kegel mee naar huis.  Mission accomplished dus.  Blije mama en blije kiennies in de kribbe, meermoetaniezijn.

taaaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanavond zijn metie Anneke & peter Bruno langsgekomen.  Met een uitbreidingsset voor je boerderij.  Great minds think alike !  En ook nog #bestemetersever.  We spraken af dat wij vrijdag jouw verjaardag vieren.  Hashtag: beste vrienden ever.  In Brasserie Nieuwpoort, waar noenkel Polle werkt.  Want we moeten nog even genieten van zijn kookkunsten aangezien hij binnenkort (lees: binnen iets minder dan een maand) naar Zwitserland vertrekt.  Hashtag: groot gemis.  Jij gaat op logement bij oma & opa boerderij, win-win voor allebei de partijen. :)

Zoen,

je mama

 

Tags: , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.