0

22 april 2017

Posted by A_nnick. on 22 april 2017 in Brieven |

Dag me’nertje! *

’t Lijkt zo ongeveer duust joar geleden dat ik jou nog eens een brief schreef. Geen nood, naast de brieven die je hier vindt, beschik ik eveneens over een arsenaal van duust foto’s. And counting. Mocht je zin hebben, geeft op insta gerust even #dewereldvanarthur in en je kan er uren grasduinen naar hoe jij bent/was.

Wat word je groot! Je bent ondertussen vier jaar en iets meer dan twee maand en bent een echte mini-papa aan het worden. Ik zie het aan vanalles, aan je lach, aan je manier van praten, aan hoe je bent. Of er ook een stukje van mij in jou verborgen zit? Mensen die jou en mij kennen, zeggen dat je jouw joie de vivre van mij meekreeg. Insert een glunderende moeder. Want wat is er mooier dan te kunnen genieten van kleine, ogenschijnlijk onbelangrijke dingetjes? Je liefde voor muziek kreeg je blijkbaar ook van mij mee. Top! Ik kan de keren dat we samen het ganse huis ronddansten en headbangden en gitaar en drum speelden, al lang niet meer op één hand tellen. Nog even geduld en dan maken we samen heel wat optredens onveilig. Beloofd.

Onlangs vertoefden we een weekje in de caravan en ging ik met jou op wandeltocht. Onderstaande foto wil ik je niet onthouden, lieverd. Je straalt één en al verwondering uit en ik hoop oprecht dat je dit de rest van je leven blijft doen.

verwondering #dewereldvanarthur

Ik vind het ronduit heerlijk om met jou samen te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Samen naar het bos, samen even in de uitkijktoren gaan zitten, samen op zoek gaan naar wilde kastanjes, samen die kastanje planten en zien uitgroeien tot “een echte boom”,… Samen. Jij en ik. Voor altijd. Maar dat weet je ondertussen al.

Zoen,

je mama

 

*Mijn hartje, voor de mensen die niet zo met het Westvlams vertrouwd zijn.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.