5

23 juni 2015

Posted by A_nnick. on 23 juni 2015 in Brieven |

1532087_1130478333648606_1013560417514854060_n Dag mannetje-mijn !

Het loopt zo stilaan op z’n einde, jouw dagen in de kribbe.  Het voelt wat dubbel aan, voor mij.  Ik ben ervan overtuigd dat je het heel erg naar je zin zal hebben bij ons en dat je je niet zal vervelen met een mama zoals die van jou, maar toch…  Weg zijn je vriendjes, weg zijn Julie, Caroline, Anoesjka, Rani en Laura die zo goed voor jou gezorgd hebben, die jou zoveel dingen bijgebracht hebben, die jou gewoon “Arthur” hebben laten zijn, die mij altijd de indruk gegeven hebben dat ze je graag gezien hebben,…  Je krijgt er heel wat voor in ruil: duustveel qualitytime met mij, met je papa, met je broerie en je zus, logeerpartijtjes bij opa & oma boerderij, kampeermomentjes in de cajavanne,…

Daarnet ging ik nog langs op school om de laatste dingetjes van je dossier in orde maken en toen besefte ik pas dat het nu wel heeeel snel dichterbij komt.  In september ga je voor de allereerste keer de school binnenstappen.  Je zal het goed doen.  Alleh, dat denk ik.  Volgens Caroline & co ben je er helemaal klaar voor.  En die indruk geef je mij ook.  Maar eerst?  Volop genieten van de momentjes die jou in Het Knuffelhuisje resten, lieve ventie !

Zoen,

je mama

Tags:

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.