0

26 september 2014

Posted by A_nnick. on 28 oktober 2014 in Brieven |

Dag mollie !

Wat hebben wij een leuke dag gehad, vandaag !  Oma boerderij was jarig, dus moest ze toch wel haar drie kussen van jou ontvangen.  In levende lijve !  Wij dus richting Pervijze om daar – naar goeie gewoonte – onze voetjes onder tafel te steken en te genieten van oma’s lekkere boerenkost.  Witloof met hesp en puree.  Bèrelekker !

Wat is het mooi om te zien hoe je – als je opa boerderij ziet – je armen opent om dan met een rotvaart naar ‘m te lopen en ‘m te omhelzen.  Liefde en graag zien dwing je niet af, je krijgt het.  Of niet.  Het laat met niet koud hoor, je manier van omgaan met mijn mama en papa.  Apetrots ben ik op jou !  En op opa natuurljik, die jou met alle plezier de koetjes en kalfjes laat zien, die met jou naar de schapen wandelt en die je draagt als je een “lui momentje” hebt.  Prachtig !

De terugweg was iets minder fijn, want toen we net de afrit van Gistel gepasseerd waren, gaf je plots over.  En ik die net op dat moment dacht dat we het toch zo getroffen hadden met jou, dat je nog nooit echt misselijk geweest bent in de auto.  Karma, definitely.  En niet zomaar een beetje overgeven, nee, het bleef precies maar komen.  Bah, ik word nog onpasselijk als ik aan de geur terugdenk.  Alle hens aan dek om die vieze rommel dus snel op te ruimen, jou andere kleren aan te trekken en dan verder te rijden.

Alsof je nog niet genoeg overgegeven had, besloot je om – vlak voor we thuis waren – nog eens “een spuugsje te zetten”.  Aaarrghh !  Gelukkig was het deze keer niet zo erg, maar toch.  Thuisgekomen dus vlug alle kleren uitgetrokken, jou lekker gesopt tot je weer helemaal blonk en dan je bedje in.  Je flesje sloegen we – wijselijk – maar over.

Zoen,

je mama

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.