1

27 december 2016

Posted by A_nnick. on 27 december 2016 in Brieven |

Dag mollie!

Jap, kweet ’t keppe, ’t is een eeuwigheid geleden dat ik jou nog eens een brief geschreven heb. Schaam op mij!

Ondertussen doorliep je met brio je peuterklasje bij juf Sofie en ben je al één trimester een mooie wolk in de wolkenklas bij juf Elisa. Bij juf Melanie eigenlijk, want juf Elisa heeft een baby in haar buik, zoals jij het zo mooi kan zeggen. Je doet het uitstekend, lieve keppe van mij. Van ons. :)

Iedere morgen dartel je vrolijk de schoolpoort binnen, om er de opvang onveilig te maken en ook ’s avonds ben je je vrolijke zelf als ik je kom halen. Ook tijdens de opvang, want je mama is geen schoolpoortmoeder meer. Maar het lijkt je niet te deren, integendeel, want je liet me al verschillende keren verstaan dat je eigenlijk liever nog wat langer in de opvang gebleven was…

Je vriendjes? Die zijn grotendeels nog dezelfde als die van vorig jaar. Met Odiel als je bestie. Onafscheidelijk, jullie twee. Heeeerlijk om te zien! Volgende week staat er trouwens een playdate ingepland, jochei. Maar ook over Mona, Elise, Rowan en Lewis kan je maar moeilijk zwijgen.

Je wordt binnenkort vier jaar. De leeftijd om uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes in ontvangst te mogen nemen, blijkbaar. Binnenkort staat het verjaardagsfeestje van Elise op het menu en twee weken daarna mag je de verjaardag van Odiel mee gaan vieren. Leeeeuuk!

Je mondje staat geen moment stil, lieve spraakwater van mij. Binnenkort staat er wel nog eens een afspraak met de logopediste op de kalender, want wat je zegt, is niet altijd even duidelijk. Benieuwd naar hoe dat zal gaan verlopen…

We hadden ons geen mooier “ons” kunnen voorstellen, lieve Arthur, blijf maar lekker je lieve zelf, varkie, je bent een topkerel!

Zoen,

je mama

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.