2

31 mei 2015

Posted by A_nnick. on 31 mei 2015 in Brieven |

Dag keppesleppe !

Mijn dashbooard (dat van mijn blog, Sandra, niet diene van in mijn auto :)) vertelt mij dat ik op 12 en op 26 mei al eens van plan was om jou een briefje te schrijven.  Blijkbaar werden die plannen gedwarsboomd door weetikveelwat.  Skuzzie.

12 mei 2015 dus:

Zo, we zijn terug.  Moest ik je op dit eigenste moment vragen vanwaar we zonet kwamen, dan aarzelde je geen moment en zei je volmondig “cajavanne”.  En da’s correct.  We beleefden er vier gigantisch schone dagen.  Met Peter en Esther, die we na lange tijd nog eens allebei teruggezien hebben.  Jij met Mellani, die zich precies als jouw grote zus gedraagt.  Mooi hoor, keppe, om te zien dat ze zo goed voor jou zorgt!  Met noenkel Fré en tantie Lins, die op zaterdag en zondag ook van de partij waren.  En met Runeke, die zich ook geen moment verveeld heeft.

Zoals het zo vaak het geval is, zeggen foto’s meer dan woorden.  Je kan ze onderaan deze blog terugvinden.

En dan hebben we het briefje van 26 mei 2015 nog:

Mama was gisteren jarig.  En zoals het een jarige betaamt, moet die overladen worden met kussen.  Jij hebt jouw taak alvast wonderwel volbracht.  Je wekte mij met jouw handjes rond mijn nek en na een tweetal minuutjes had ik overal nattekwijlzoenen op mijn gezicht.  Heerlijk!  Ik had me voorgenomen om om mijn verjaardag niets te doen dat met school te maken had.  Boeken aan de kant dus en volop genieten van de q-time met jou en jouw papa.  We bouwden gigantische zandkastelen die jij daarna één voor één vakkundig vernietigde.  Je bent nog niet helemaal klaar voor mijn kunstwerken denk ik…  Op een bepaald moment had je er precies genoeg van en werd het tijd om ander speelgoed boven te halen.  Omdat de zon van de partij was besloten we om jouw zwembad te vullen.  Dat je het ongelooflijk hard naar je zin had, is een understatement.  Maar blijkbaar voldoen kleine zwembadjes niet meer aan jouw eisen.  Waarna je zonder omkijken richting het grote zwembad banjerde.  En wij dus mee.

De dag daarvoor barbecueden we met onze buren.  Volop genieten van het mooie weer, vrienden en lekker eten.  Meer heb je precies niet nodig, lieve ventie.  Jou zo zien genieten, maakt mij stil.  Heel stil.  Omdat het zo schoon en zo puur is.  Lofjoebigtime!

Rune checkt de glijbaan

Lieve kleine Rune die de een strenge qualitycheck van de glijbaan uitvoert.

 

Arthur & papa

Keppeslepp’n met papa.

Lac Robertville

Lac de Robertville

familie

Rune, tantie Lins & jij (die alweer van ‘luie peuter’ deed)

Arthur

No words needed.

Arthur & Mellani

jij en je grotecampingzus.

Arthur & Mellani

And again

Frederik & Arthur

Keppeslepp’n met noenkel Fré

Arthur

Stenen en water. Meer dan dat heb je niet nodig.

Fre Lins Rune

Cutiepies !

Love

<3

Arthur in het zwembad

Leute voe duust.

Rune Annick Arthur

Wat doe je met twee ukken die maar niet willen slapen? Selftietyyyyd !

Arthur Annick

Liefde is… samen delen.

Jarig

Jarige mama’s verdienen ballonnen!


 

Tags: ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.