2

Annick doet van #40dagenbloggen.

Posted by A_nnick. on 6 maart 2017 in Random |

Tot op gisteren is het hier nogal stillekes geweest, niet? Ik kreeg regelmatig mailtjes van mensen die vroegen of er iets met mij scheelde en ook vrienden vermeldden me fijntjes dat de blog nogal statisch was. Schoon verwoord trouwens, Mie!

40 dagen bloggen dus. Voor de technische uitleg moet je hier zijn. Kathleen legt je haarfijn uit hoe alles in zijn werk gaat. Meer nog: je kan zelf ook nog deelnemen.

40dagenbloggen

Moetjes/magjes?

Magjes. ’t Is nu niet dat ik gevierendeeld zal worden omdat ik eens een dag oversla. Ik sloeg er btw al enkele over, want de diehards gingen op 1 maart al van start. Ik zie wel waar ik kom. Kathleen gaf me met haar idee in ieder geval een schop onder mijn blogkont.

Waarom was ’t hier zo stil?

1000 redenen en toch geeneen. Ideetjes in overvloed. Een gigatekort aan tijd. Da’s altijd al zo geweest. Een tweetal weken terug zat ik met Sofie aan tafel. Sofie runt een huishouden en moedert over 5 kinderen en heeft een webshop en blogt. Iedere dag. ’s Avonds/’s nachts als de kinderen in bed zitten, even tussendoor als ze naar school zijn, op ieder moment dat het haar uitkomt. Knap. Chapeau. Ik kan het niet. En hoewel ik het fijn zou vinden dat er hier weer wat meer leven in de brouwerij zou komen, ik vind het dubbel zo fijn om ’s avonds met Arthur torens te bouwen, om samen verhaaltjes te verzinnen, om ‘m in bed te draaien en om daarna bij het lief in de zetel te zitten of om even op zwier te gaan met vriendjes. ’t Is een heel moeilijke oefening voor mij: to blog or not to blog. Ik blog supergraag, ik geniet van iedere reactie die hier binnenkomt (reageer dus maar) en ik lees ook graag andere blogs. Helaas gebeurt ook dat de laatste tijd veel te weinig.

Prioriteiten dus. En die van mij liggen niet bij mijn blog. Klinkt dat je-ne-sais-pas-comment-dire? Ik weet het niet. Wat niet wil zeggen dat bloggen geen fijne bezigheid is. Het werkt ontspannend. Achter mijn laptop gaan zitten en mijn vingers laten losgehen. Merci dus, Kathleen, om #40dagenbloggen te lanceren. Ik ben benieuwd hoe ver ik raak. Kathleen was zo zotjes om alle bloggers wat ideetjes te geven. Eens zien wat ik er zoal allemaal uitpik. Btw, als jullie mij hier over teen of tander willen zien schrijven, geeft maar door eh, u vraag, ik schrijf. :)

En nu is het aan jullie: klikt gerust op “reactie”, ge moogt ook nekeer losgehen.

Tags:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.