7

Annick is terug aan het werk

Posted by A_nnick. on 29 september 2016 in Random |

job

Japjap, je leest het goed. Ik ben terug aan het werk. In de sociale sector, jochei! Het ging zo: ik kreeg op een blauwe maandag telefoon van de manager van het CKG, waar ik vorig jaar stage gelopen heb. “Of ik het niet zag zitten om een functie in de leefgroepen in het CKG te vervullen?” Mais oui, bien sûr! Daar moest ik geen twee keer over nadenken.

Ok, je hebt gelijk, het is niet mijn droomjob, want ik wil Heel! Erg! Graag! iets met contextbegeleiding gaan doen, maar hey, het is wel een start eh. Eén in de sociale sector, want ik was al een beetje bang dat ik terug zou moeten gaan uitkijken naar een puur administratief iets. Niet dat ik van dat administratieve baal, daarvoor deed ik mijn job op Daphne ook graag, maar ik wil ne schone mix van de twee. Met liefst van al heel wat menselijk contact.

Nog beter? Ondertussen kreeg ik gisteren een mail van de selectieproceduremensen van Stad Gent dat ik door mag naar een volgende ronde als “Consulent leidinggevende Dienst Kinderopvang”. Nooit gedacht, eerlijk gezegd, want tijdens de vorige ronde moesten we van die psychotechnische testen doen, waarin ik onder andere het ontbrekende figuurtje uit één van de acht mogelijkheden moest selecteren. Je weet wel. Dingen waar ik – volgens mij – niet echt goed in ben, maar dus wonderbaarlijk wel geslaagd voor ben. Duimen dus op 14.10 voor een positief vervolg.

En het allerbeste? Daarnet kreeg ik telefoon dat ik maandag een tweede gesprek mag hebben in functie van de openstaande vacature “Dienstverantwoordelijke Onthaalouders Regio Brussel” bij SVHG. Inderdaad, bij dezelfde werkgever als waar ik nu tewerkgesteld ben, maar voor een andere functie. Maandag is D-day. Vingers kruisen, graag!

Ojaaa, moest je je afvragen of het wel slim is om zo’n dingen op mijn blogue te zetten? Mijn huidige werkgever is ervan op de hoogte, geen nood. :)

Hoe zit het met jullie beroepsleventje? Blij met je job? Of (stiekem) aan het uitkijken naar iets anders?

Tags: ,

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.