3

Annick Vlogt (1): over de midzomernachtrun

Posted by A_nnick. on 20 juni 2016 in Annick Vlogt |

Midzomernachtrun 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Ier is ‘m, ier is ‘m!  Mijn allereerste vlogje. Speciaal voor jullie, mijn lieve lezertjes. Of hij ook effectief voor iedereen begrijpbaar is, valt te betwijfelen, want ik praat nogal dialectisch. West-Vlaams zoals je het nog nooit hoorde. Op voorhand dus al mijn excuses hiervoor, en moest het zo zijn dat je het in Keulen hoort donderen, dan gooi je het hier maar in de comments hieronder. Ojaaa, mijn videobewerkingsskills zijn eigenlijk nog zo goed als onbestaand, ik heb ze gewoon allemaal op youtube gegooid om daarna aan elkaar te plakken. Tips & tricks zijn altijd welkom, waarvoor dank.

En voor nu? Veel plezier met het kijken naar deze vlog. :)

En voor straks? Geef gerust feedback, daar wordt een mens beter van. Merciii!

Tags: , , ,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.