3

Arthur b(r)abbelt, deel 7

Posted by A_nnick. on 4 januari 2016 in Arthur b(r)abbelt |

arthur & loekie

Ik had er een hele hoop in mijn vorige telefoon zitten, van die grappige uitspraken.  Laat het ding een week of twee geleden de geest gegeven hebben.  Zucht.  Toch wil ik jullie volgende quotes van onze uk niet onthouden.

“Ik heb een hele sterke kaka, eh, mama?”, terwijl hij alle moeite van de wereld heeft om stoelgang te maken.

Of bij het omgekeerde: “Platte kaka, eh, mama.”  Diarree is nog te moeilijk. :)

Mijn lief en ik waren in de auto bezig over een attaque.  Waarop Arthur: “Als het regent, ist ook een nat dak eh.”  Clevere vent, toch.

“Ik moet kaka dooooooen”, roept hij vanuit zijn bed.  En als ik boven ben: “Gjapjeee”.  Jah, ’t kind van zijn moeder.  Definitely.

toiletBij het zien van dit icoontje, zei meneerke spontaan dat het linkse voor de piemels is en het rechtse voor de muisjes.  En zo gaat het heelder dagen door.  Piemels en muisjes.  Jongens en meisjes.  Deze ochtend nog, toen stak hij zijn piemel tussen zijn benen, waarna hij zei: “Kijk mama, ik ben een meisje!”.  Uhu.  ’t Is nen beir, diene jongen van ons.

Tijdens het ontbijt viel er een stukje stokbrood op tafel.  Arthur stak het in mijn mond en liet me daarna weten “dat ik het de volgende keer wel zelf moet doen”.

Na ieder scheetje of boertje volgt gegarandeerd “Pardon, sorry dat het niet luider kon.”  Waarvoor dank, Simon.

Een ietwat ouder vrouwtje liet in de supermarkt een pak toiletpapier vallen.  Arthur ging er naartoe en zei “Jij bent zo!”, terwijl hij zijn duim omlaag hield.  Nog een geluk dat de dame in kwestie er wel mee kon lachen.  Ukkie overloopt trouwens ook iedere avond zijn klasfoto waarbij hij zijn klasvriendjes een “goeie” of een “slechte” duim toebedeelt.

Valt het jou ook op dat het vooral pipi-kaka-gerelateerde zinnen zijn?  Mij alvast wel.  Hij is dan ook echt wel in zijn pipi-kaka-periode.  Vaak is het antwoord op één of andere vraag van mij ook gewoon “pipi”.  Of “kaka”.  Dat kan ook.

Meer geb(r)abbel lezen?  Je vindt ze hier allemaal terug.

EDIT: ik ben volop bezig met het verwerken van de gegevens van de enquête.  Ze komen woensdag – samen met de winnaar van het prijzenpakket – online.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.