6

As we speak, deel 11

Posted by A_nnick. on 9 september 2016 in As we speak |

banner as we speak

Ik heb jullie vanalles te vertellen, en welke rubriek is daar beter geschikt voor dan “As we speak”? Zet u ende leest.

Eten: toegegeven, ik moet meer op mijn eten letten. Het ging een ganse tijd Heel. Erg. Goed maar de rek is er een beetje af. Waardoor de naald van mijn weegschaal net niet doorslaat. Oef. In verstaanbare taal: ik blijf zo ongeveer op gewicht. Te zwaar, dat wel, maar ik blijf op mijn gewicht. :) Dat ik nooistvanzelevennie in een maatje 36 zal kunnen weet ik wel, maar het mag wel een maatje minder zijn. Daarom nam ik mij voor om binnenkort te gaan fitnessen. Stay tuned!

Lezen: Jong! Ik heb ein-de-lijk tijd om die ongeveer 50 boeken die in mijn boekenkast staan, te lezen. Want nee, ik moet geen wetenschappelijke werken en artikels rond sociale vaardigheden meer doorlezen en ik hoef ook geen kilo’s leerstof meer in mijn hoofd te proppen. Tijd voor chicklits dus, en ook voor dat heerlijke boek van Dirk De Wachter (waar ik ooit al eens in begon) en de rest van mijn Pile of Shame.

Schrijven: hoef ik ook niet meer te doen, yes. Meer tijd om te bloggen dus, ahjaaaa! Inspiratie in overvloed, maar het kwam er gewoonweg niet van. Behalve blogschrijfsels zal ik natuurlijk ook jobsgewijs moeten schrijven. Dagklappers invullen, verslagen neerpennen, you name it. Bij de weg, wist gij al dat ik een job heb? Als je me volgt op FB of Insta vast wel, want daar passeerde onlangs deze foto.

Muziek: mais bien sûr! Ik zweer bij een gezonde mix tussen Radio 1 en Stubru. Als het lief thuis is, staat ook Nostalgie regelmatig op en ik moet zeggen dat dat ook wel mijn ding is. Momenteel ben ik stekezot van I need never get old van Nathaniel Rateriff & The Night Sweats. Wedden dat jij het ook niet meer uit jouw hoofd krijgt? Ik zag hen trouwens aan het werk op Werchter, een paar maand geleden. Wat me eraan doet denken dat ik jullie zelfs daar geen verslagje over meegegeven heb. Komt er nog wel een aan, pinky promise. Het clipje van Rateliff en zijn vrienden is trouwens ronduit Hi-Laaaaa-Risch!

TV: ’t Is september, ’t is dus weer Thuistijd. Yesh! ’t Is trouwens een gans nieuw TV-seizoen. Ik zag al enkele dingetjes de revue passeren, maar niets wat mij eigenlijk heel hard trof. Zo keken mijn lief en ik naar “Het grootste licht”, waar Gert Verhulst BV’s wat opdrachten laat doen. Niet mijn ding. Jullie? Kroost (op Vier) is dan wel weer iets wat ik zou kunnen volgen. Ik programmeerde het alvast op de digicorder… Waar ik ook iedere keer opnieuw heel hard van kan genieten is “Off the record” (Canvas). Laatst nog, met Daan, die – zoals je weet – niet veel fout kan doen bij mij. En schone vingers dat die heeft, jong! Echte pianohanden. Jahaaa, ik ben één van die personen die eerst naar de handen kijkt, in de plaats van naar de ogen, de mond of nog andere lichaamsdelen.

Shop ‘till you drop: bijna niet. Gisteren ging ik wel met mijn bestie naar de ladiesnight van Giks, waar ik mijn cadeaubon die ik van Jeff & Julie kreeg, nuttig spendeerde. Ik kocht er zowaar een poncho een pracht van een sjaal. Nope, geen foto’s, ’t is nog veel te warm daarvoor. Eeeeeen, ik kreeg er ook nog een cadeaubon van 25 euro bovenop. Gewoon, omdat ik het juiste knoopje uit de box toverde. Dubbele win!

Uitkijken naar: vanavond. Want we doen weer van DDD. DaphneDinnerDate. Twee keer per jaar gaan we met de Daphnemensjes ergens eten. Het ideale moment om even bij te babbelen en herinneringen op te halen. En naar 19 september ook natuurlijk. Of de 26ste, dat valt nog te bezien. Want daaaaaan… start ik voor het eerst in De Sociale Sector. Je hoort er snel meer van! Maar da’s lang niet alles, want binnenkort geeft ook Linske een verjaardagsdrink en op 1 november gaan mijn heerlijke lief en ik naar een hopelijk al even heerlijk optreden van Paul Simon. Datenight enal, owyeeeah!

Wat vind jij van het clipje van Nathaniel Rateliff? En wil je je teeleeviezietips met mij delen? Of mij laten weten waar ik zeker niet moet naar gaan kijken? (Wedden dat ik het wel doe? :)) En naar welk lichaamsdeel kijk jij eerst? Eerlijk eh.

Tags:

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.