You have arrived at the 404 page!!!

This is not the page you are looking for ...
... well, that is rather obvious. No one really looks for a 404 page.

We apologize for the inconvenience, would you care to look for something else?
1

As we speak, deel 2

Posted by A_nnick. on 26 november 2014 in As we speak |

Ongeveer een maand geleden liet ik de eerste “As we speak” op jullie los.  Hoog tijd voor een tweede, me dunkt. Lezen: behalve de boeken (“Later begint vandaag” en “Helpen bij verlies en verdriet”) van Manu Keirse, die ik MOET lezen omwille van veel-te-snel-naderende-examens, heb ik nog maar belachelijk weinig boeken opengeslaan.  Ik zit ergens […]

Copyright © 2014-2024 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.