0

As we speak, deel 5

Posted by A_nnick. on 4 juni 2015 in As we speak |

sion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijven: doe ik momenteel aan het voorwoord van onze projectbundel.  Wat me eraan doet denken dat ons groepje dringend nog eens moet samenzitten om de onderzoeksresultaten nog wat duidelijker/gedetailleerder uit te werken.  Hanne?  Katrijn?  Project is dit jaar trouwens niet echt geworden wat ik ervan verwacht had, helaas.  Maar hey, normaalgezien zit ik binnenkort in mijn derde (en laatste !) jaar en kies ik zelf een thema voor mijn bachelorproef.  Yesh !  Verder wordt hier ook naarstig geschreven aan de samenvatting van familierecht en filosofie.  Kwestie van voor de allerlaatste keer dit schooljaar nog eens alles uit de kan te halen voor de twee laatste examens.  Kei-interessant.  Alleh, dat tweede vak toch.  Familierecht is niet zo mijn dada, mjah, wadoeddedraan ?

Eten: gisteren deden we van pannenkoekenslag.  Heerlijk!  Wat het vanavond wordt, weet ik nog niet.  Iets snelklaar in elk geval, want we gaan naar Yana’s eindvoorstelling van drama kijken.  Benieuwd naar wat ze daar zal uitspoken, op dat grote podium.

Lezen: de verschillende boeken (jahaaaa, meer dan één tegelijk, ik ben niet voor niets een vrouw eh ;)) waar ik momenteel in bezig ben, liggen er een beetje verwaarloosd bij, alhoewel ze zeker aan te raden zijn.  Welke?  Liefde aan het werk van Alfons Vansteenwegen, Socrates op de speelplaats en Mijn leuk vroemtuigenboek.  Ok, dat laatste was oorspronkelijk niet mijn idee, maar dat van de mini.  Wat niet wegneemt dat ik de avonturen van familie Varken niet leuk vind, integendeel.

TV: as usual: vooral Het Journaal en Thuis.

Muziek: geen nieuwe ontdekkingen wegens geen tijd.  Wel haalde ik onlangs “Sultans of swing / the very best of Dire Straits” uit ons rek.  Genieten maal duust.

Shop ‘till you drop: schoenen.  Sneakers meerbepaald.  Hoge, kwestie van nog meer details vrij te geven.  En met bloemen op.  De kans is groot dat je ze de volgende keer aan mijn voetjes ziet plakken, als je me ergens tegenkomt.  Vergeet me dus niet te zeggen hoe mooi ze wel zijn. :)

Uitkijken naar: Zwitserland !  Naar het dorpje dat het meeste zonne-uren van gans Zwitserland te verwerken krijgt.  Check.  En naar mijn broere !  Het aftellen is trouwens zonet officieel begonnen: nog ongeveer 65 uur en IK ZIE ‘M TERUUUUUG !  (Meer over ons blitzbezoekje aan Sion komt hier later nog uitgebreid aan bod.)  Naast het keiart uitkijken naar het weerzien met mijn broerie hebben we morgen ook nog het verjaardagsetentje van mezelf en Steffi-die-er-niet-bij-kan-zijn.  Later op de maand staat de vrijgezellen van Lientie ingepland en vieren we dertigjaarNele.

Wat houdt jullie zoal bezig?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.