3

As we speak; deel 7

Posted by A_nnick. on 22 oktober 2015 in As we speak |

Het is alweer van 04.09.2015 geleden dat ik nog eens van As we speak deed.  Wat er momenteel zoal in dat leventje van mij gebeurt, lees je hier.

Genieten: doe ik met volle teugen van Arthur.  Van zijn lach, van zijn vertelsels, van de kusjes die hij me geeft.  En van het feit dat hij geniet.  Voor geen geld ter wereld wil ik terug naar de tijd voor 14.02.2013.  <3

DSC_0373

Lezen: met enige trots kan ik zeggen dat ik ein-de-lijk begonnen ben in “De waarheid over de zaak Harry Quebert”.  Jahaa, diene turf, geschreven door Joël Dicker.  Die ToBeRead-stapel van mij wordt kleiner, yesh.  Het boek lag hier al een tijdje stof te vergaren, terwijl ik eigenlijk wel al heel goeie recensies zag voorbijkomen.  Ver ben ik er nog niet in geraakt, maar was ik las, stond mij wel aan.  Hoog tijd om mij nog eens in de zetel te nestelen dus.  Waarom het zo lang geduurd heeft vooraleer ik eraan begon?  Aucune idée, is “Het kwam er gewoon niet van.” voldoende als uitleg?  Ik vraag me trouwens nog altijd af hoe sommige mama’s het doen: zich om hun kroost bekommeren, hun huis op orde krijgen en zoveel boeken kunnen lezen?  Dat eeuwige tijdsgebrek eh…

Doen: vooral heel veel dingen voor school.  Zoals daar zijn: stageverslagen schrijven, het bijhouden van mijn cursussen, het uittypen van een examenopdracht/paper,…  Daarnaast blijven de huishoudelijke taken ook een aanzienlijk deel van mijn tijdsbestek opslorpen.  Het leven van een mama, zekerst?  En stage lopen, drie dagen in de week.  Heerlijk!

Uitkijken naar: de herfstvakantie.  Aangezien Siem en Yana bij ons zijn tijdens de herfstvakantie, leek het ons ideaal om nog een samen naar Dardenn te trekken.  Een weekje qualitytime met het ganse gezinnetje, oefijnisdanie?  Tijd om samen te gaan wandelen, tijd voor gezelschapsspelletjes en tijd om op zondag lekker te gaan ontbijten op de markt in Malmédy.  Hashtag groot verlangen.

Muziek: momenteel zit er een CD van Jean-Michel Jarre in de auto.  Da’s dan één van de voordelen van een lief dat iets meer dan een decennium ouder is: muziek die ik anders misschien minder snel zelf zou ontdekken.  Voor bij wie de naam niet onmiddellijk een belletje laat rinkelen, JM Jarre wordt vaak in één adem genoemd met onder andere Vangelis en Krafwerk, als één van de pioniers in de elektronische muziek.  “JM Jarre speelt niet live.”  “JM Jarre moet het vooral van zijn shows hebben.”  Het zijn zinnen waar telkens wel iets voor te zeggen valt, en het is een feit dat hij zonder zijn medemuzikanten niet zou staan waar hij nu staat, maar het staat wel als een paal boven water dat zijn muzikale baby’s telkens toppertjes zijn.  “Rendez-vous IV” wil ik jullie dan ook niet onthouden.

Shop ‘till you drop: september was vooral de maand van het aankopen van wat schoolgerief voor de kiennies en cursussen voor mezelf.  Ik doe het al een tijdje met het hetgeen ik in mijn kleerkast vind.  Toegegeven, da’s redelijk wat.  Alhoewel ik nog altijd op zoek ben naar een LBD.

En gij, lieve lezer, waar houdt gij u mee bezig?

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.