0

#DZP, blogje up-to-date

Posted by A_nnick. on 29 oktober 2014 in DZP |

Jawel, eindelijk ben ik à jour.  Ik dacht en dacht en dacht over mijn blogjes en over hoe ik ze kon combineren, zoals je hier al eens las.  En nu is het zo ver.  Alles werd mooi verzameld op deze site en eerlijk ?  Ik ben er blij mee.  En ik kan #58 ook al cursief gedrukt zetten in mijn doelenlijstje, want ik ben ermee bezig.  Applaus voor mezelf !

Heel erg vertrouwd ben ik nog niet met WordPress, maar hey, ook dat komt nog.  Nu snelsnel even uitvogelen hoe ik een link in mijn tekst verwerk.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.