0

#DZP; fail (1)

Posted by A_nnick. on 17 november 2014 in DZP |

Bleh.  Helemaal niet trots om het te moeten melden, maar ondergetekende faalde zaterdag in het doel om een ganse treinrit haar mond te houden.  Moeilijk kon het nochtans niet zijn, dacht ik, want ik mocht wel praten terwijl de trein stilstond en tijdens het overstappen.  Altijd handig om zelf de spelregels te kunnen kiezen, vraag maar aan mijn broers.  Nadat Kathleen, Nadine, Niek én vooral Nele het me al niet gemakkelijk gemaakt hadden door constant te praten over dingen waar ik eigenlijk ook wel mijn zegje in wou doen, rinkelde mijn telefoon.  Smartass Annick liet Nele opnemen, waarna die doodleuk aan Yana (aan de andere kant van de telefoon) zei “dat Annick nu niet mocht praten, maar dat ze wel zou terugbellen”.  Failtje dus voor #71.  Waardoor ik  ‘m in het rood zal moeten zetten.  En vijf euro in mijn nog-niet-bestaande-spaarpot zal moeten kieperen.  Ahja, want mislukt.

PS: ik hoop vanharte dat er geen “fail (2)” komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.