1

#DZP; update

Posted by A_nnick. on 13 maart 2015 in DZP |

Tis niet omdat er hier momenteel heel weinig over mijn DZP geschreven wordt, dat ik er niet aan werk hoor.  Ziehier nog enkele doelen die ik behaald heb.

#20: Ruim de kleerkast van Arthur op.  Done !  Vanaf nu draagt meneeerke maatje 86-92.  Behalve bij sommige broeken, daar hangt nog een etiketje met “80” op.  Opgeruimd staat netjes !

#57: Mest je kledingkast uit.  Ook afgevinkt.  Ik postte mijn “overschotjes” op Freecycle en na welgeteld drie minuten waren er twee kandidaten die er de dag zelf nog om konden komen.  Winwin dus.  Over hetgeen bij dit doel tussen haakjes staat: ik ben ermee bezig.  Ik scoorde onlangs een heel erg mooie gilet en kocht mij gisteren een leuk T-shirt en een overdreven wijze sweater.  Way to go !

#90: Ga eten in het restaurant waar je broerie werkt.  Hebben we gedaan.  Samen met de meter en de peter van respectievelijk Arthur en Yana.  En  met mijn broerie zelve als special guest, want toen wij net vertrokken richting NPT belde hij om te zeggen dat hij vrijgesteld was.  Waardoor hij dus kon mee-eten.  Fijn !  Op en top genieten van een relaxt avondje uit, want Arthur was in goede handen.  Lees: bij noenkel Fré en tantie Lins.  Keihard genieten eigenljik, want het was één van de laatste keren in lange tijd dat mijn broerie nog eens bij ons was, want ondertussen is hij in Sion kokje aan het spelen.  Voor de volle acht maand, jawel.  Bèrepreus op ‘m !

#94: Leg je smartphone 24 uur aan de kant.  Is gelukt.  Meer omdat het niet anders kon, want de snoodaard was plots spoorloos.  Mission accomplished dus !

#95: Raak je laptop een ganse week niet aan.  Eigenlijk is dit een gek doel, want als ik niet op de laptop mag, dan zoek ik dingen gewoon op de vaste computer op.  Maar toch: ook gelukt.  Af te vinken dus.

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.