0

Getest: Mum & me.

Posted by A_nnick. on 21 oktober 2016 in Getest |

mum-me-bucketlist-oor-mama-en-zoon

Een tijdje terug krijg ik een mailtje waar mijn hartje van ging zingen. Lise van Van Halewijck vroeg me immers of ik het niet zag zitten om het allernieuwste pareltje van de hand van Petra De Pauw uit te testen. Mais oui, bien sûr! En al zeker omdat het een boek voor mama en zoon is. En wat voor een boek!

Nadat Petra eerder al een bucketlistboek voor moeder en dochter uitgegeven had, werd het hoog tijd om er ook eentje voor mama en zoon op het boekschap te leggen. Exclusief voor mama en zoon. Ideaal voor Arthur en mij dus. Het boek belooft de band tussen moeder en haar kind onderstreept en versterkt zal worden. En weet je wat? Het doet het!

De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat we nog bitter weinig activiteiten uit het boek tot uitvoer gebracht hebben, maar als je weet dat ik het vers van de pers aangeleverd kreeg en dat er wel 172 (!!) opdrachten in staan, dan klinkt dat toch niet onlogisch. Toch?

Ik had in deze blog graag een filmpje op jullie losgelaten zodat jullie een mooie inkijk krijgen in wat het boek allemaal te bieden heeft. Helaas heeft deze werkende moeder nog altijd een chronisch tijdsgebrek waardoor dit er niet van gekomen is. Maar bon, geen nood: als ik er enkele met Arthur ten uitvoer gebracht heb, zullen ze hier vast en zeker verschijnen! Trek maar eens aan mijn oren mocht het niet zo zijn…

Anyway, een greep uit de verschillende opdrachten? Studeer samen een bekend duet in, vind samen een sport uit, doe belleketrek, scheer samen een schaap, ondervraag elkaar als echte politie-inspecteurs, maak samen muziek met een draaiorgel,…

Zoals je merkt, zijn niet alle activiteiten voor iedere leeftijd geschikt, maar dat is net het mooie van het boek: het zorgt ervoor dat je een hartverwarmend document krijgt dat een leven lang meegaat en zal meegroeien met de relatie tussen moeder en zoon.

Technische specificaties:

Titel: Mum & me. Bucketlist voor mama en zoon

Auteur: Petra De Pauw

Uitgever: Van Halewijck

Prijs: 14.95 euro (geef toe, voe da geld kuj toch nie sukkelen eh?)

ISBN: 9789461316394

Beschikbaar vanaf 20.10.2016 (Ik dacht dat dat vandaag was, maar ’t was blijkbaar al gisteren. Chaos in mijn hoofd, enal.)

 

En dan nu? Hop naar de winkel! Vergeet je mij niet te vertellen wat je ervan vond?

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.