0

give-away, jochei !

Posted by A_nnick. on 4 november 2014 in Give-away |

Omdat ik gisteren de geboorte van “De wereld van Arthur” op facebook vierde (met champagne for sure), en me liet ontvallen dat ik een give-away zou organiseren als deze pagina 30 vind-ik-leukjes haalde, en het zelf ook niet leuk vind als iemand z’n/haar belofte niet nakomt, kom ik er dus ook niet onderuit.

Ziehier !

Geen afgevroren tenen meer, en altijd warme voetjes !  Kwestie van jullie ook wat technische specificaties mee te geven: onderstaande pantoffeltjes zijn geschikt voor beebjes tussen 3 en 9 maand.

boum boum pantoffels 3 - 9 maand

En aangezien ik jullie creativiteit wel wat wil aanscherpen, geef ik ze weg aan de persoon die mij de leukste antirimpeltip verklapt.  Op deze pagina mag je dus volledig losgehen !  Oooh, ook wel van belang: deze wedstrijd loopt af op 15 november om klokslag middernacht.

 

PS: ik ben best wel trots op die – ondertussen al – 43 vind-ik-leukjes ! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.