0

random; hier ben ik terug

Posted by A_nnick. on 20 mei 2020 in Random |

Ojoj! Hoe lang is dat geleden zeg? Wil je het echt weten? Mijn laatste blog dateert van 23 april 2017. Rekent en telt. Drie jaar en een klets dagen. Schaam op mij. Echt.

Maar bon, ik ben terug. Dankzij Kathleen. Want ’t is hier nogal paniek geweest wi, hastn. En tranen. Want stel je voor dat alles wat hier ooit gepend werd, zomaar verdwenen zou zijn…

Eerlijk? Ik heb het veels te lang op zijn beloop gelaten. De reden waarom ik plots minder ging schrijven, jah, da’s gewoon omdat het me aan tijd ontbrak. En dan schrijf je eerst een week niets meer, daarna twee weken, en die twee weken worden al gauw twee maanden,… En voor je het weet, zijn we drie jaar en een klets dagen verder. Jup, zo snel gaat het allemaal.

Tot ik ergens deze week echt nog eens zin had om te schrijven. Ideale medium, dit hier, ware het niet dat de ganse boel blokkeerde. Via mijn webhosting kreeg ik heel wat tips en handleidingen aangereikt, maar ik moest het zelf fixen. Paniekjes zoals “rijden op de derde rijstrook” en “waar is mijn kind naartoe!” werden mijn deel.

Gelukkig had Kathleen mijn instastories ook gelezen en stuurde ze mij dat ze tussen de soep en de patatten door wel eens wou kijken. Ook zij gaf mij in eerste instantie een shitload aan tips. Maar weet je? Die dingen zijn voor Kathleen dagelijkse kost: ze kent de achterkant van blogs en sites op haar duimpje. Ik riep dus haar professionele hulp in en zie?  Ze zorgde er voor dat dit plekje in no-time terug up and running was. Duust èrtjes voor Kathleen!

Duseuh, het vervolg hier? Gewoon de draad terug oppikken. Schrijven wanneer ik er zin in/tijd voor heb. En er is veel om over te schrijven, want ondertussen zijn we getrouwd, kochten we een huis, veranderde ik van job, gingen er vriendschappen verloren, kwamen er ongelooflijk fijne mensen op mijn pad, verwonder ik me dagelijks over onze uk,… Wat hetzelfde gebleven is? Mijn talent inzake lompigheid is er nog altijd. Uitglijden over een hondenkakske en daar een kapotte teen aan overhouden? Kan ik. Een teen kneuzen tijdens het voetballen met Arthur? Kan ik. Jup, ge moogt lachen. :)

Hoe zit het met uw lompigheid? Want ik wil ook wel eens lachen.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.