11

random; over gelnagels

Posted by A_nnick. on 27 mei 2016 in Random |

Afgelopen woensdag (het kan ook dinsdag geweest zijn), viel mijn oog op hetgeen Lien D. postte. “Iemand die geïnteresseerd is in een (gratis!) setje gelnagels? Deze week donderdag ben ik nog op zoek naar iemand die een naturelle french wil.” Impulsief als ik ben, reageerde ik op haar post. Zij overgelukkig en ik? Benieuwd. Heel! Erg! Benieuwd! Je moet weten dat mijn nagels en ik nogal een rare verhouding hebben. Ik wil ze graag lang en mooi, maar ik vind het zoooo fijn om eraan te prutsen. Wat vaak resulteert in nagels die ik het liefst van al wil verstoppen.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Ik mijn auto in, en hop, richting Syntra. Daar aangekomen hoorde ik eerst heel wat termen de revue passeren. Termen die ik nog nooit eerder gehoord had en die ik zeker en vast niet aan nagels zou linken. Cleanser, verzegelen, frezen,…

Het resultaat? Onder in deze post.  Maar eerst? Dingen die niemand je vertelt als je gelnagels laat plaatsen.

– Afwassen gaat lang niet zo gemakkelijk. Iemand die deze taak voor (minstens) twee weken op zich wil nemen?

– Knoopjes van Arthur zijn hemd dichtdoen? Duurt dubbel zo lang. Vandaar dat je hem de komende twee weken vooral in T-shirts zal zien rondlopen.

– Berichten typen op mijn telefoon? Als jij er één ontvangt, dan is de kans groot dat je me op fouten betrapt.

– Typen op een toetsenbord lukt dan weer wel wonderbaarlijk goed.

Scharten in je haar? Een heel bizar gevoel.

– Een pakske koeken openscheuren? Pakt de schaar maar!

– Zilverfolie van een botervlootje/potje smeerkaas/… verwijderen? Gebruik maar een mes! Of je tanden, kan ook.

– Overal tegenaan stoten. Gewoon omdat ik de lengte van mijn nagels onderschat.

– Mijn haar in een staart/dot doen? Mijn haar terug uit het elastiekje halen? Ik verdien er verdorie een medaille voor!

– En het moeilijkste? Mijn poep afvegen. Klinkt stom eh, ik weet het. Maar echt: lastig. Fyi: mijn nagels zijn wel proper. Echt! Mijn poep ook trouwens. :)

Ik veronderstel dat bovenstaande zaken me binnen afzienbare tijd wel zullen lukken hoor, geen nood. Ik wil dus zeker en vast niet negatief doen over gelnagels. Integendeel: mijn handen zagen er nog nooit zo mooi uit. Big up voor jou, Lien! En voor jouw collegaatje. Want ja hoor, ik werd door twee nagelstylistes onder handen genomen. Me time, echt waar.

Of ik het opnieuw zou doen? Jap, gegarandeerd. En wat ook mooi meegenomen is? Ik ga nu echtigecht proberen om niet aan mijn nagels te fikkelen. Ondertussen zullen ze ook wel weer wat gaan groeien en kan ik misschien ooit eens met mijn eigen echte mooie nagels pronken. Want ik heb echt een shitload aan nagellak thuis. Niet zo van die professionele dingen gelijk Lien uit haar mandje toverde, dat niet, maar toch. Kleurtjes for the win! Nog positief? Ik heb nog nooooooit zo’n sterke nagels gehad. Misschien probeer ik er wel eens een flesje bier mee te openen. Nee, grapje!

Ondertussen ben je waarschijnlijk razend benieuwd geworden naar het resultaat? Zou ik ook zijn. Ziehier. Ojaaa, en vergeet niet te applaudiseren voor Lien en haar collegaatje! :)

gelnagels by Lien D.

 

(Ik pikte de foto van op Liens insta. :))

Zelf nu zelf. Schoon, toch?

Hebben jullie ervaring met dit soort dingen? Positief? Negatief? Ik hoor het graag!

Tags: ,

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2020 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.