21

random; over gepersonaliseerde hebbedingetjes. En? Winwinwin!

Posted by A_nnick. on 13 december 2016 in Give-away, Random |

’t Is weer die tijd van het jaar waarop mensen naar de winkel trekken, kerst- en nieuwjaarskaarten kopen, hun mooiste pennen pakken en elkaar de liefste, grappigste, meest ontroerende dingen toewensen. Niet zo bij ons. Als ik – zoals zaterdag, want toen zocht ik naar een rouwzantje – onze kaartjeskast opentrek, dan vind ik gegarandeerd kaarten van in het jaar stillekens terug. Zo zag ik onlangs een envelop waar “Lesley & Delphine” op staat. Bij het openen ervan zag ik binnenin de kaart “Een heel erg fijn 2011” en nog andere niet-publiceerbare dei op het ding staan. Echt. Zo ben ik. Enthousiast enal beginnen met het schrijven van kaarten, de hele boel aan de kant leggen met de belofte dat ik later nog wel eens verderdoe, de kaarten dan toch laten liggen en uiteindelijk alles terug opbergen omdat het nieuwe jaar alweer een maand ver is. Echt. Maar hey, ’t is nu ook niet zo dat ik jullie niet het allerbeste toewens eh, alleen gebeurt dit niet via de kaartjesweg. Want die kaartjes? Van mij mogen die weg. Wij wensen jullie binnenkort gewoon IRL het allerbeste toe, deal?

Bon, ik snap wel dat er nog heel wat mensen zijn die kerst- en nieuwjaarskaartjes echt Het Einde vinden. Ziehier mijn Gouden Tip voor deze (en andere) zieltjes. Gaat keer zien op smartphoto. Want echt, daar kunt ge nogal zotjes doen bij het maken van kerstkaartjes!

Als je de eerste alinea aandachtig gelezen hebt, is het je ondertussen wel duidelijk geworden dat ik geen energie meer in kerstkaartjes steek. En al helemaal niet in het maken ervan. Wat me in het assortiment wel ongelooflijk interessant leek, was een fotoagenda. Dus besloot ik om online een agenda voor het aankomende jaar 2017 te gaan maken. Easypeasy, daar bij smartphoto. Op de productpagina vind je hun ganse assortiment. En daarna? Klik je dor op hetgeen je wil gaan creëren. Een uur later (voor jou is dat misschien lang, maar ik bleef mijn foto’s maar verplaatsen en verplaatsen) had ik het eindresultaat al voor mij. Digitaal, dat wel, maar ik begon spontaan te dansen van puur contentement. Het enige wat mij nog restte, was wachten tot de postbode mijn langverwachte pakje zou komen brengen. Zoals de site het beloofde, kreeg ik twee dagen nadien mijn agenda in de bus. Laat 2017 maar snel komen, zodat ik er optimaal gebruik van kan gaan maken!

smartphoto-gepersonaliseerde-agenda-2017

Leest verder, want dat was nog niet alles. Ik mocht – behalve mijn supermooie agenda – nog iets kiezen. Al snel viel mijn oog op een gepersonaliseerde klok. De klok in onze keuken was eigenlijk wel aan vervanging toe. We gooien ‘m niet weg hoor, want het was een kunstwerkje van één van ons grote hastn, maar toch, na zeven jaar kijkt een mens al eens graag naar een andere klok. Ik toch. Aangezien we iets meer dan een jaar geleden met ons ganse gezinnetje een heerlijke fotoshoot hadden bij de al even heerlijke Frank Demeulemeester, was de keuze voor de foto op de klok al snel gemaakt. Aanschouw!

smartphoto-gepersonaliseerde-klok

Loopt niet weg, lieve lezer, want nu is het aan jou. Stuur jij wél nog kerstkaarten? Of vind je een gewone agenda uit de winkel ook zo saai? Vertel mij in de comments van deze post wie jij wat voor het nieuwe jaar toewenst en maak kans op één van de twee kortingscodes van 25 euro die je bij smartphoto mag besteden. Let wel: de codes zijn niet cumuleerbaar met andere acties, kunnen maar één keer gebruikt worden en zijn geldig tot en met 31 maart 2017. Meedoen kan tot en met vrijdag 16.12.2016 klokslag middernacht. De winnaars worden bekendgemaakt op de facebookpagina van deze blog. Toitoitoi!

Tags: , , , ,

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.