2

random; over wat ik zou doen als ik de lotto won

Posted by A_nnick. on 7 april 2015 in Random |

centjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duust dingen.  Echt.

Te beginnen met het kopen van een huis.  Nee, huren vind ik niet zo ok.  Maar eerlijk?  Momenteel kan het niet anders.  Wegens: onvoldoende centjes.  Soit, als ik de lotto won, dan kocht ik een huis.  Of beter nog, dan bouwden we een huis.  Veel eisen stel ik er niet aan, maar er moet een AGA-fornuis in mijn keuken staan.  En het moet een open keuken zijn.  En er moet veel lichtinval zijn.  En grote, open ruimtes.  En een tuin.  Ook een grote.  Met een ingebouwde barbecue, dat spreekt voor zich.  En een grote gastentafel, om vriendjes te ontvangen.  En als de tuin groot genoeg is – dat moet maar –  een zwemvijver, een hammam, een kruidenbad en een sauna.  De rest laat ik over aan Het Lief.

Datzelfde lief geef ik de auto die hij wil.  Alleh, op voorwaarde dat je met minstens vijf personen in die auto kan.  Twee auto’s zijn not done. Milieubelastend en zo, weet je wel.

En nog een beeb.  Daar zijn we het ook allebei over eens.  Kiennies kosten nu eenmaal centjes.  En ik wil onze kiennies alles kunnen geven wat ze nodig hebben.  Zonder hierbij het woord “verwennen” in de mond te nemen, dat hoeft nu ook weer niet.  Eftjes realistisch zijn: nog een beeb is momenteel niet aan de orde want dat impliceert dat we een andere woning moeten gaan zoeken en idem dito voor een auto.  En ja, onvoldoende centjes.

Oooh, en een poetsvrouw.  Of een strijkhulp.  Want als er twee huishoudelijke taken zijn waar ik écht ambetantig van kan worden, dan zijn het deze wel.  De dame/heer in kwestie zou royaal vergoed worden.  Anyone?

Wat ik zeker en vast ook zou doen, is centjes doneren.  Ik plak er geen bedrag op, maar de bankrekening van het Kinderkankerfonds zou er iets anders uit zien.

En reizen eh.  Naar Cuba, naar New York, naar Mauritius,…  En terug gaan snowboarden.  Een tweetal keer per jaar als dat kan.

Ok, redelijk materialistisch allemaal, maar dromen mag.  Toch?

Wat zou jij doen met zo’n megajackpot?

 

Tags:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Copyright © 2014-2019 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.4, from BuyNowShop.com.