4

random; over webprint.be

Posted by A_nnick. on 11 maart 2016 in Random |

Webprint?  Zegt het jou iets?  Het was mij tot voor kort ook helemaal onbekend, maar misschien doet de naam “Prentu” bij jou wel een belletje rinkelen?

Kort samengevat staat Webprint garant voor een onberispelijke online fotoservice waar je allerlei soorten fotoproducten zoals foto canvassen en fotoboeken kan bestellen.  Er is echter meer dan dat, want je kan er ook terecht om je foto’s te laten afdrukken, of om een foto op een tas te laten plaatsen, of om kalenders en agenda’s te laten personaliseren.

Nieuwsgierig als ik ben, besloot ik om het een kans te geven.  Met het programma van webprint aan de slag gaan, is easy peasy.  Registreren gaat als vanzelf en eenmaal ingelogd, word je stap voor stap begeleid naar wat het uiteindelijke product moet worden.

In eerste instantie kies je in het hoofdmenu of je nu een fotoboek wil bestellen, of wanddecoratie, of foto’s afdrukken, of fotocadeaus, of kalenders/agenda’s, of kaarten of iets zakelijks.  Je ziet het, het aanbod is enorm!  Eenmaal je hier je keuze gemaakt hebt, kom je in de submenu’s terecht.  Bij het onderdeel “fotocadeaus” bijvoorbeeld, heb je de keuze uit nog 24 verschillende voorwerpen, gaande van een kerstbal, over een bierviltje tot een muismat.

De muismat beviel me onmiddellijk en aangezien er geen muismat naast onze vaste PC ligt, was de keuze snel gemaakt.  Ik gaf ‘m cadeau aan dat heerlijke lief van mij.  Gepersonaliseerd, met een foto natuurlijk.  Niet zomaar een foto, maar een foto van de kinderen die hij het liefst ziet: Simon, Yana en Arthur.

muismat webprint de wereld van arthur

Naast de muismat, ging ik resoluut voor de visitekaartjes.  Ook hier zijn de mogelijkheden legio: enkelzijdig of dubbelzijdig, enkel tekst of tekst en een foto, een volledig eigen ontwerp of een voorgevormd sjabloon.  Eenmaal je deze keuze gemaakt hebt, wordt het bewerkingsprogramma geopend en kan je aan de slag.  Je krijgt zomaar gratis ende voor niets 5 tips aangeboden die het werken met het programma ongelooflijk gemakkelijk maken.  En zelfs al maak je geen gebruik van de tips, de icoontjes wijzen je onmiddellijk de weg naar wat je precies nodig hebt.  Ook handig: je kan je concept opslaan en er later mee verdergaan, of je doet zoals ik: doordoen tot je volledig tevreden bent en je bestelling plaatsen.

visitekaartjes webprint de wereld van arthur

Over het plaatsen van die bestelling kan ik kort zijn: easy peasy, again.  De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat het even duurde vooraleer ik mijn pakketje in ontvangst kon nemen.  Wat dan wel weer top is, is dat ik onmiddellijk feedback kreeg toen ik hiervoor contact opnam met webprint.

Mijn mening?  Wil je op een gemakkelijke manier met een origineel geschenk uit de hoek komen?  Ga er vast en zeker eens langs, het is een kijkje meer dan de moeite waard.  Enneuh, laat mij eens weten wat je besteld hebt. :)

Tags:

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2020 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.