0

random; stijlvol de feestdagen door

Posted by A_nnick. on 28 november 2016 in Random |

I admit, die sjakos van mij verdient een meer edele naam dan gewoonweg sjakos. Grote Grabbelton bijvoorbeeld. Je wil immers niet weten dat ik er allemaal in terugvind. Gaande van potjes verf, over een scherf van een kapot bord tot speelgoed. Kilo’s speelgoed. Allemaal goed en wel, zo’n grote sjakos, maar ’t is nu niet echt het meest smaakvolle item onder mijn accessoires.

Ik was dan ook uitermate blij toen Duifhuizen tassen en koffers mij contacteerde met de vraag of ik zin had om een clutch uit hun gigantische collectie uit te zoeken en te reviewen. Neen zou een fout antwoord geweest zijn. Echt.

Nu kan ik me wel voorstellen dat jij ongelooflijk benieuwd bent naar wat voor clutch ik uitgezocht heb. Ik laat je dus niet langer in spanning. Deze:

clutch-micmacbags-duifhuizen-tassen-en-koffers

Mijn bevindingen? Die zijn top! Geen gezucht en gevloek meer omdat ik iets niet terugvind in mijn Grote Grabbelton, maar een tasje dat mooi en overzichtelijk is en waar ik blindelings naar mijn spullen kan graaien.

Deze clutch van Micmabcags is gemaakt van leer en kan dus wel tegen een stootje. Wat ik persoonlijk top vind, is dat de clutch ook met een draagriem geleverd wordt, waardoor je hem ook crossbody kunt dragen. Toegegeven, ik kende het woord niet, maar bon, een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Of zoiets, toch. :) Naast de draagriem is er ook een afneembare polsband, wat ook best wel makkelijk is.

Hophop dus, gaat dat zien, gaat dat zien! En laat je mij eens weten welk item jou overstag liet gaan?

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2014-2022 De wereld van Arthur All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.